Bara en vardag i Valencia


Fina flickor och jag

Churros som man doppar i choklad, sött och mättande och inte nyttigt någonstans.

Jag hittade en lista för att beskriva en vardag i España;

Humör
: Toppen (jag är ju i Spanien för tusan!)
Gjort idag: Gått i skolan 4 timmar, köpt lunch på Mercadona, fikat och gjort läxor i solskenet på Plaza Ayuntamiento  med tre klasskompisar, sprungit drygt 4 km i parken Turia, ätit rester till middag.
Planer: Bli grym på spanska innan december, umgås mucho-mucho med Anna, Linnéa och Matilda (de sötaste norrlänningarna) innan de åker tillbaka till Sverige
Ser på: Tre av mina roomies, två svenskar och en italienska
Lyssnar på: Veronica Maggio (casi siempre...me encanta)
Läser: MIn spanska lärobok "Aula"
Dricker: Vatten, vin, Agua de Valencia
Äter: Ofta på restaurang och andra dagar hemma. Tapas, paella, kycklinggryta, laxpasta etc.
Bästa: Att befinna sig i ett soligt Valencia när resten av vänner och familj mest har regn (även om höstlöven ju säkert är fina...) och att jag lär mig ett helt nytt språk och träffar nya människor från olika länder varje vecka!
Sämsta: Att de bästa flickorna i Valencia ska lämna mig om en vecka. (Har ångest)
Väder: runt 20 grader varmt, under dagen 27 och strålande sol.

Viva EspañaBlandad kompott av bilder

Jag är usel jag vet. Men det har liksom inte funnits tid till att uppdatera. Men jag har inte övergett min blogg, bara lagt den på is ett litet tag. Dock tror jag att det något svalare vädret som väntar kan resultera i en del inlägg i och med de uteblivna eftermiddagarna på stranden.

Jag har det sjukt jäkla underbart härnere för att uttrycka mig milt. Har avancerat en nivå i skolan nu också och är numera stolt ägare till "Aula 2", en ny svårare lärobok! Jojo! Min pojkvän som nyss varit på besök var till och med imponerad av mina kunskaper, tror dock att han är en aning lättimponerad eftersom allt jag behövde göra var att beställa en macka till honom=)

Idag, och tänk på att klockan bara är 11, har jag hunnit; mysamysamysa, vinkat av min darling, sovit några timmar till på hotellet, åkt tåg från Alicante (eftersom han flög därifrån) och tagit mig tillbaka till lägenheten i Valencia. Det var en märklig känsla att komma tillbaka hit, kändes att jag bor här på riktigt!

Idag är vi lediga från skolan och det är fest i stan, Valencias nationaldag (eller dylikt). Så tills nästa gångvi ses och jag hoppas det inte dröjer så länge...

Muchos besos!

RSS 2.0