Minirenovering av bloggen

Har alldeles på egen hand lyckats lägga upp en ny header-bild på bloggen! Kan inte beskriva hur duktig jag känner mig. Så här såg den ut innan om någon glömt bort!

Blev det bättre eller sämre?
(Jag tycker helt klart att denna vinner över förra "paint"-bilden, hihi)

Fit for fight

Nu har jag verkligen kommit igång med träningen. Var ute och sprang en runda idag också och fast jag var helt trött i huvudet så sprang vi rundan snabbare än sist.  jag och A pushade varandra och det kändes riktigt bra ändå. En halvmil känns rätt lagom just nu, men snart kanske man kan avancera lite. Fick lite skavsår dock...inte bra, måste kolla upp vad jag ska göra åt det.

Ungefär så här känner jag nu! Förstår om ni blir avundsjuka på min estetiska talang när det kommer till att rita, men jag kan avslöja att det inte var så svårt som det ser ut (är ironisk här ifall det skulle missuppfattas av någon).
image307

Finkläder fram, mjukisbrallor undan

Nu har jag tröttnat på att strutta runt i mjukisbrallor, trott eller ej! Och pluggandet börjar bli lite mycket det med, så vi tar en paus några timmar och åker en sväng till stan. Sen är det bara spurten kvar för imorn smäller det. Känner mig ändå hyfsat redo nu, så förhoppningsvis går det vägen, hatar omtentor, so it better!
image303
Mamma- jag har strukit skjortan idag=)

Skogsmulle

Pluggeriandet gick bra idag också och en höstpromenad hann vi med också. Så härligt väder ute, inte långt kvar tills alla löven på träden är borta nu så det gäller att njuta av de vackra färgerna innan de försvinner och allt blir grått. (Hoppas verkligen på snö i år, dåligt med det förra säsongen).
image301
Dagens bestod av halvpösiga jeans (ärvda av A's syrra), pippitröja och skinnjacka,  och osminkad- bekvämt var ledordet!

She wants to move

Det var ju det där med att inte ha ett enda plagg i garderoben som passar för utgång, så jag klippte ihop ett par stycken som jag tyckte var lite festliga, är iofs lite mer för enkla kläder och större assecoarer så därför fick ringen vara med också. Allt kommer från H&M eller Topshop!
image300

Tentaplugg

Jag och A satt hela dagen igår och det ska vi göra idag också. Var till och med ute och sprang en runda igår, kändes riktigt bra och som att vi verkligen har kommit igång nu. Idag får det bli promenad och imorn springning igen!
Det är rätt behändigt att plugga samma sak för vi har ju nytta av varandra när vi pluggar, kan lära varandra och repetera saker och så, toppen faktiskt!

Nu ska jag ge mig på kurslitteraturen, men några bloggpauser och fotoexkursioner ska jag säkert hinna med idag också=) Skulle gärna tänka mig att hinka i mig ett par av dessa koppar, italienare vet verkligen hur kaffe ska smaka!
image299


Vad gör du idag?

Sushi för nybörjare

Igår gjorde vi sushi hemma hos oss! Det var hur kul som helst och gick enligt mig riktigt bra. Det enda man kan ha synpunkter på var väl tiden. Det tog oss nästan tre timmar att skapa dessa små mästerverk. Är det därför japaner är mindre än oss!?
Gott som tusan blev det i alla fall och jag är inte ett jättestort fan av sushi. Kul var det också, teamwork på hög nivå vill jag lova, tåls att göras om en annan gång...och då kanske vi skulle förbereda lite tidigare på dagen så vi kan äta middag innan klockan nio=)
image298
Fläkten användes för att riset skulle svalna snabbare, men det var det väl ingen som inte förstod, eller? Haha



Änglar från himlen

Hittade dessa vykort i turistshoppen längst upp i St Peterskyrkan i Rom. Utsikten därifrån var för övrigt helt underbar! Men hur söta är inte dessa små babyänglar!? Jag föll direkt och var tvungen att köpa dem. Nu sitter de i varsin vit ram och ska få stå på en minihylla i sovrummet, ska bara köpa hyllan också=)
image296

No party party in my closet

Jag har ett desperat behov av festliga toppar! Har INGENTING att sätta på mig. Ska iväg på 25:årsfest och lyckas stå inför samma problem varje utgång- inga roliga kläder att sätta på mig. Måste verkligen shoppa lite partytoppar. Det ekar tomt på den hyllan. Får lov att styras upp innan torsdag då den skrivna tentan ska firas med en pubrunda på chalmers (sjuuuukt kul!!)!!

Ska i alla fall ha på mig mina finskor, känner mig som en prinsessa i dem:)

Springtur

Var ute och sprang (joggade) i eftermiddags och denna gången tog jag verkligen i. Joggade igår också men det var en kort sträcka jämfört med idag och så var jag ensam. Blev mycket bättre när jag hade sällskap och blev lite pushad, man kan ju inte sacka när man är två liksom, tävlingsmänniska som jag är.

Fick användning av några andra inköp från Rom efter springturen (Sephora är bra grejer). De gör sig bra på bild också färgglada och så!
Nu tycker jag att jag har gjort mig väl förtjänt av lite fredagsmys med tv och godis i soffan!
image294

image295

Put a ring on my finger

Imorse var jag väldigt flitig med att trycka på snoozeknappen. Tryckte så många ggr att klockan stängdes av automatiskt och det slutade med att jag gick upp kl 10 istället för 8. Jaja, what to do!? Skönt var det i alla fall. Men nu ska det bli nånting av den här dagen tänkte jag. Ska pallra mig till skolan och skumma några kapitel och kolla lite gamla tentafrågor (tenta om en vecka).

Kanske blir det en sväng till hus&hem-mässan som går nu, verkar lite skoj tycker jag!
image293
Min nya ring från Rom är jag mucho nöjd med och jeansen från sthlm börjar få tillbaka sin riktiga färg nu efter en liten färgsorteringsmiss vid tvättsorteringen...

Baby I'm addicted

Photoshop har verkligen öppnat en helt ny värld för mig. Man kan ju göra hur mycket som helst! Tyvärr så är kursen jag gick slut nu så resten får jag klura ut och lära mig på egen hand, men jag har ju fått en riktigt bra grund i alla fall. Hade ingen aning om hur man gjorde nånting för bara två månader sen, så en klar förbättring har jag nåt i alla fall.
Detta lärde jag mig göra igår och har pysslat med halva kvällen, ska försöka få i mig lite mat nu.
image291
Det här är min underbara mamma med en massa minibilder från Rom i bakgrunden!

Rom: Tema 1

Jag självklart med mig kameran till Rom och för att inte bara få en massa "typiska turistbilder" (har gott om dem också förstås) så fotade jag motiv efter lite olika teman. Helt inspirerad av det jag tyckte var fint så klart. Först ut att visa ett smakprov av är Portar. För tro mig, har nog aldrig sett en stad med så många fina dörrar. Det mest slitna huset har t.o.m en tokvacker port. Så att detta skulle bli ett tema var givet. Slutade med att jag fick väääldigt många fina portar på bild dock så detta är bara ett litet urval=)
image289

Knocked out

Herregud va utslagen jag var igår. Lyckades få lite gjort i alla fall, men det tar på krafterna att åka på weekendresor. Sen var jag i skolan klockan sju i tisdags också. Hade arbetsmarknadsdag och jag var där hela dagen, så det spädde bväl på tröttheten en aning. idag känner jag mig lite piggare dock, lite nervös inför en redovisning i skolan bara, inte mitt favoritmoment direkt. Men det går säkert bra.

Ska leka med Photoshop när jag kommer hem, lärde mig en jätteskojig sak igår. Visar resultat om jag lyckas göra det själv också=)
Ha en bra dag allesammans!

When in Rome

Betade av fem olika transportsträckor med fem olika transportbolag i måndags. Flygbuss till Roms flygplats, Ryanair till Skavsta, lokalbuss till Katrineholm, X2000 till Göteborg och så bussen hem från centralen. Det var en låååång dag. Men vilken UNDERBAR resa vi har haft jag och mamma. Är helt slut efter att ha knatat gata upp och gata ner och kollat på tonvis av sevärdheter (finns ju en i varje hörn i Rom, som om någon släppte ner allt som fanns kvar att sortera ut och det landade på samma ställe).

Sen blev det ju en och annan kopp latte, ett och annat glas vin och inte alltför få glassar heller.
Jag är kär i en stad, Rom va fantastiskt!
image288

Bloggpaus

Nu har jag kommit till Stockholm och ska sova en natt hemma hos päronen. Eller näe förresten, en halv natt. Jag och mamma ska nämligen upp klockan 3 inatt för att ta en taxi och sen buss till flygplatsen. Ryanair liksom, ligger ju inte riiiiktigt i Sthlm. Men vad gör man inte. Tror jag kommer kunna hålla ögonen öppna ändå, vi ska ju till ROM liksom!!!

I och med detta uttropar jag även en liten bloggpaus och kommer snällt att infinna mig på plats igen någon gång (troligtvis) på måndag kväll nästa vecka!
Hoppas alla har en underbar helg, det ska jag ha=)

PUSS
image270

WOW

Yey! Way out West kommer tillbaka nästa år igen! Läste det i Metro imorse. Det var ju en jättesuccé i somras så kul att det blir av igen. De funderar även på att utöka tiden på festivalen och satsar självklart på att ha lika bra artister nästa år igen, svårt att toppa, men jag tror de klarar det!
image204
(Fotad av A i somras, vet att jag postat den förr, men har ej tillgång till alla andra bilderna vi har därifrån)

Packpanik

Håller på att packa inför Romresan. Det är verkligen inte lätt och det underlättar inte att jag spritt ut alla listor över halva huset och i tusen olika väskor. Verkar som om det kommer komma lite svalare luft över italien också till helgen så jag fick ändra lite och ta en varmare jacka! Vilka problem va!? Haha

Nu börjar nästan alla löven falla till marken, tog dessa kort för nån vecka sen och typ hälften av alla löven ligger under trädet nu. Lite sorgligt, det är ju så fint när de är så färgglada. Hoppas det blir snö på västkusten i år, jag är trött på allt regn.. Ska hålla tummarna för det!
image287

Hipphoppiga dojjor

Shoppade lite igår! Behövde verkligen ett par gå-vänliga skor inför Rom. Nu ska här studsas fram i storstaden=)
image285

Working 9 to 5

Har varit så himla produktiv idag. Nästan så man undrar om det var någon som spetsade morgonkaffet med en extra dos koffein. Detta har jag fått gjort:

♦ Skrivit klart min del av projektarbetet i skolan
♦ Tvättat två maskiner tvätt
♦ Städat toaletten
♦ Dammsugit hela lägenheten
♦ Köpt nya skor (visar imorn)

Är otroligt nöjd med dagen, så nu ska jag unna mig lite vardagslyx,  MUMS!

 image286


Inredningsinspiration

För att blogga så pass mycket om mode som jag ändå gör så är det lite komiskt att nästan alla tidningar jag har hemma är inredningsmagasin. Tycker det är så himla mysigt att bläddra runt i och inspireras av. Har en liten tanke om att det kanske är för att inredning inte svänger riktigt lika kraftigt trendmässigt som modeindustrin och att man därför kan bläddra i dem mycket längre. Sen är det fyllda med så mycket mer som inte går att hitta lika lätt på andra platser; varannan bloggare skriver ju om mode, men desto färre om inredning.

Här är en liten del av samlingen, fick två prenumerationer (tre egentligen, men Vagabond är ju en resetidning) på inredningsmagasin i födelsedagspresent i våras. I Elle hittar man mest inpiration (mycket är för dyrt så där kan man mest bara drömma) medan Plaza visar mer plånboksvänliga alternativ på prylar tillsammans med de lite dyrare. Jag gillar båda i alla fall, nu ska jag samla inspiration:) (bara tidningarna är ju vackra att titta på)
image278
image279
image280

En hipphoppig dag!

image284

Studsa runt, lyssna på musik och få en massa gjort är precis vad jag önskar för dagen! Bekvämt och hipphoppig outfit till det tack=)
Klänning: Ellos
Skor: Reebok från Have2Have
Skipants: H&M
Örhängen: Kyssjohanna

Sensommarvärme i Roma

Jag åker till Rom på torsdag! Inte alls långt kvar nu och jag som har gått och längtat sen augusti. Fyra dagar sightseeing och skoj med mamma, wonderful! Kollade smhi och temperaturen i Rom ligger runt 15-20 grader. Så nu är jag förvirrad, hur varmt är det egentligen och vad ska man packa!? Här har det ju blivit riktigt rått och kallt ute och att då komma på hur mycket man bär när det är 15 grader varmare är knepigt. Härligt i alla fall om det håller i sig och man kan få lite sensommarvärme:) YEY!
image283

Happy böööshday!

Idag fyller världens sötaste Mia år!! STORT GRATTIS gumsego!! Hoppas du haft en underbar dag och får en fantastisk kväll, önskar jag kunde fira dig in present ;-)
image282

Mtv spelar musik igen !

Tycker det är skoj att MTV äntligen börjat spela lite musik igen. Satt och kollade på musikvideos i typ 2 timmar igår. Det har ju inte hänt sen man gick i nian känns det som. De virrade ju totalt bort sig från allt som hade med musik att med alla "Cribs" och "Jackass" och "Wild Boys", men nu verkar de hittat tillbaka igen! YEY!
image281

Fem små apor hoppade i sängen, en ramla ner och slog sitt lilla huvud

Vaknade upp med den värsta huvudvärken och den har ännu inte velat ge med sig...suck. Hade tänkt göra detta till en produktiv dag, men nu får vi se vad det blir av den. Är nu inne på en idé om att försöka lura värken att den inte finns så kanske den försvinner. Förhoppningsvis hjälper min kompis Ipren till med det inom snar framtid annars. Ska i alla fall pallra mig iväg till skolan och försöka få nåt gjort av den här dagen.
image277


Eller hur va?

Lite seg dag idag måste jag medge, men gårdagskvällen var riktigt skoj! Fast på sista föreläsningen idag (klockan började närma sig fyra) så fick jag tupjukk på läraren. Efter varenda mening han sa la han till "där eller hur va".
Det lät ungefär så här:

- I de sammanhangen är det viktigt att man tänker på ekonomin där eller hur va!?
- Sen finns det ju många olika sätt att koppla ihop dem där också
eller hur va!?

Det var ju som den här filmen..."You know this one time at Bandcamp" Efter en timmes föreläsning fick jag nog och gick hem istället. Han går iaf bara igenom det som står i boken (det är han som skrivit den) så jag läser istället. Undra om han är medveten om att han säger så!?
Jag kanske också gör något störigt när jag håller föredrag....hmmm...?

Bjuder på några fler på temat Tunnelbana=)
image276
image275


Trädetaljer


image242
Kanske inte riktigt är vår i luften, men jag skulle vilja ha detta i alla fall! När man önskar får man ju bestämma helt själv!!
Skor: Asos
Topp: H&M
Jeans: H&M
Halsband: Indiska

Lillördag

Idag ska det firas att det är lillördag, var länge sen jag firade den dagen fakiskt. Det är sittning och jag har aldrig varit på en sådan förut (!) så jag är mycket spänd av förväntan (jobbar på de fina orden här minsann). Fast jag kommer göra en senare entré för jag kan ju inte missa Photoshopkursen, hur ska jag annars kunna ta mig ur Paint-träsket när jag presenterar mina foton!?
Men lite finklädd är jag i alla fall, så jag kan springa direkt dit efteråt:)
image274

(nya kjolen inköpt i sthlm, mycket nöjd (även fast den är aningens stor i midjan, får väl äta extramycket mat ikväll så den sitter bättre)

Posten- listen up!

Tjafsade hela vägen hem från skolan med A idag. Han tyckte att han hade kommit på en fantastisk idé för hur Posten skulle "effektivisera sin hantering av post" och jag kunde (tyvärr) inte hålla med honom för fem öre. Vi är båda sjukt envisa så istället för att samtala om saken som civiliserade människor så blev vi skogstokiga och vägrade lyssna på argumenten den andre hade.
Vi hade sjukt kul åt det nu för ett tag sen dock, när vi hade lugnat ner oss....hoppas ingen hörde oss, hahahaha

Upptäckte under helgen att tunnelbanor (liksom spårvagnar) är tacksamma att fota för de gör sig bra på bild, händer saker liksom.
image272
image271

Ny frilla

Började ju sthlmsresan med att klippa mig hos favvofrisören. Klippte av luggen eftersom jag vill spara ut längden, man vill ju inte se exakt likadan ut som innan, gillar lite förändring i alla fall. Så nu är det lugg som gäller för ett tag, nöjd faktiskt.

Idag ska det tas igen lite på skolarbetet är det tänkt. Plugg i bibblan på fm och föreläsning på em. Ska försöka vara produktiv, tänk positivt, tänk positivt!!
Så här blev frillan för övrigt...
image269

Ingen vanlig dag

Dedikerar detta inlägg till min kära mamma som har födelsedag idag. Som tur var firade vi redan igår så jag fick också ta del av denna fantastiska tårta!

Efter en sovmorgon och en snabb fika på stan landade vi åter igen på tåget som denna gången förde oss tillbaka till Göteborg. Det var en lång resa, men de första timmarna roade vi oss med att kolla film på datorn, de sista två timmarna var desto segare...intercity är inte lika skoj som x2000.

Hemma igen alltså och för att samanfatta helgen med ett ord så ska säger jag bara att den var- UNDERBAR!

image267



Bakis och skakis

Har varit en sån sjukt rolig helg! Träffat massa vänner, festat och shoppat och bara njutit! Ska blogga och lägga upp bilder om allt när jag kommer senare, vem har tid med sånt när man ska iväg och äta brunch på stan liksom!?

Have a good day

Ps. Kul att så många tittat in, fast jag knappt skrivit nånting, trodde jag skulle ha typ 1 besökare vid det här laget (typ mamma eller nåt..haha)


Jättezebra på vift i Uppsala

Gårdagen var jättemysig!
Vi gick en promenad från söder till centralen och där i närheten klippte jag mig (bild lovas senare). Efter en lunch på Sandy's tog jag tåget till Uppsala och A mötte upp några av hans kompisar.

I Uppsala gick vi först och fikade på ett chokladcafé- otroligt goda chokladtryfflar, för att senare laga middag hemma hos Anita. Förutom att hon hade en av de mysigaste lägenheterna jag sett på riktigt länge, så hade hon även den coolaste fondväggen i hallen/köket- En stor jättezebra på hela väggen. Tror lätt att denna bild kommer kvalificera sig som den bästa på resan=)
image266

Sthlm vs Uppsala

Nu är vi äntligen framme! Kom inte hem förrän halv ett inatt så vi tog oss lite sovmorgon idag! Men nu är vi startklara för att göra stan. Jag har klipptid kl 13 vilket jag verkligen ser fram emot eftersom håret inte alls vill ligga som jag vill längre. Efter det drar jag vidare till Uppsala för att umgås med Kajsa och Anita och A stannar i stan och träffar lite vänner han har här!
Ser fram emot en riktigt bra dag i Stockholm (och Uppsala såklart!) ! ! !
(Lyckades inte med att ladda upp bilder just nu, så de får jag bjuda på en annan gång, vill bara ge mig ut nu)

Addicted

image262
Man kan ju göra så himla mycket skoj i Photoshop! Har lärt mig både det ena och andra och idag är det kursenigen! Denna gången har jag i alla fall hunnit öva lite:) Hann hem en snabbis mellan skolan och kursen och har just matat mig själv med lite mackor...finns inte mycket kvar i kylen nu, tur att vi åker bort (päronen brukar ha en fylld kyl)! Men nu ska jag göra mig i ordning och gå igen, sen blir det tåget åt nordöst, jihoooooo ! ! !
Ps. nedan ser ni originalet=)

Get ready, set, go!

Nu sticker jag hemifrån för att sen inte komma tillbaka förrän på måndag kväll. Det blir en lång dag i stan och sen tåget upp till stockholm ikväll vid åtta-niotiden. Imorgon ska jag klippa mig, hos favoritfrisören (brukar passa på när jag är hemma). Ska bli så skönt att slippa alla kluvna toppar. Funderar på att skaffa lugg också...får se hur det blir.
image265

Klär mig slappt och bekvämt idag för jag ska ju vara igång till halv ett inatt då vi beräknar vara framme i Stockholm. Får bli stora väskan också för att få plats med allt jag behöver! Vad ska ni göra idag?

Idag smäller det

Idag ska vi äntligen åka upp till Stockholm, har verkligen längtat länge nu. Planerna är att träffa familjen, kompisar, festa, shoppa och förhoppningsvis klämma in några kusinbarn på schemat också. Men vi åker inte förrän kvart i nio ikväll, måste ju hinna med min Photoshopkurs innan vi åker. Ska iväg till skolan om ett tag och sen blir jag troligtvis kvar där tills tåget går så det gäller att jag får med mig det mesta nu, kommer bli en lååång dag. Men A tar den stora packningen ikväll, tur det!

Se upp nu kommer jag ! ! !

Nytt samlingsobjekt

Igår var kaffemaskinen i skolan trasig, ni kanske kan förstå paniken och förvirringen som skapades!? Det enda som fungerade var maskinen som erbjuder massa olika kaffesorter (latte, cappuccino osv). Problemet med denna är att den är sjuuuukt seg, den väntar ca 30 sekunder efter varje kopp (precis som bankomaterna som alltid tar sin tid mellan varje kund, oberoende av längden på kön..)- detta i sin tur leder till en väääldigt lång kö när hundra studenter är kaffesugna.
Men som tur är kan man ju gå till något café i närheten istället. Efter gårdagens lektion var det många olika pappersmuggar som låg i papperskorgen, vissa av dem och tillsammans så blir de nästan till ett konstverk. Här är två koppar, varav den ena ju är snyggare än den andra från gårdagens drickande=)
image249
image250
image260
Ska kanske starta en liten samling foton på dessa, kan ju bli skoj att se hur många man får ihop=)

Utelåst

Gjorde missen att glömma nycklarna i min pojkväns väska idag så när jag kom hem helt slutkörd efter en lång dag av plugg och släpandes på alla mina digitala bebisar så inser jag att nycklarna är kvar på biblioteket i stan...suck....
Som tur var tar det inte lång tid hem (jag ringde A) och jag använde en av digitalbarnen för att fördriva tiden lite, här är en bit av resultatet=)
image257
image258
image259

Höstklänningen

Nu bär det av till skolan för planering med projektgruppen och sen plugg i biblioteket förohoppningsvis!
image255

Ber om ursäkt för den där sladden som alltid ligger o stör på bilden. Vi ska måla om väggarna och sen ska det fixas till, ska bara hitta tid till det, hatar sladdar som ligger o skräpar.

Hoppas att alla får en bra dag, så kul att så många hittat hit=)!

Godmorgon!

Idag märks det att värmen ute är borta för lägeheten är vintrigt kall så här på morgonen. Jag var tvungen att sno A's tofflor för att inte fötterna skulle frysa för mycket (hoppas han inte märker och vill ha tillbaka dem). Kanske borde skaffa mig ett par egna, (vet inte riktigt vad jag har gjort av de jag haft förut!?). Här är ett par mysiga par, alla från have2have som jag gärna skulle värma mina kalla fossingar med!
image253


High Tide Heels

Nu behöver alla ni dykintresserade fashionistas inte vara oroliga för att se mindre bra ut under ytan- de högklackade simfötterna är här!!
Haha, fick denna bild i ett mail av mamma och googlade på namnet på kartongen- tyvärr verkar det vara oklart vem som har skapat dessa skojjiga heels och även oklart om de ens går att få tag på. Så innan detta dilemma är uppklarat så antar jag att vi dyk- och modeintresserade får klara oss med de gamla vanliga hederliga simfötterna utan klack... Tror faktiskt att jag kommer att överleva=) Men visst ser de lustiga ut, det finns en marknad för allt ! !
image248

Dagens modifierade outfit

Jag börjar lära mig mer och mer i Photoshop. Har ju mer eller mindre bara gått igenom verktygen lite fort nu, men det finns ju mycket skoj man kan göra. Som att ändra färgen på klänningen till exempel. Den första bilden är originalet, den är grönare i verkligheten, men ljuset var inte det bästa. Sen har jag ändrat lite på de andra två, så skoj! Känner mig jätteduktig!
image247

Inviger de nya skorna idag och hoppas att de håller någorlunda i kvalité. Har hört att de kan ramla i sär en aning, så kvittot får ligga tryggt kvar i plånboken ett bra tag. Riktigt sköna är de i alla fall!

Vaknade på fel sida

Kan man få börja om!? Vaknade inte på rätt sida imorse och känns som att allt jag tagit mig för hittills gått lite åt fel håll. Kanske borde jag gå och lägga mig en kvart till och se efter om dagen vänder sig på rätt sida när jag stiger upp igen? Det är ju en idé faktiskt...

Har dock redan kört igång fyra maskiner tvätt så att allt är rent innan vi åker till Stockholm. Måste nog fundera lite på vad jag ska ta med mig så det blir någorlunda ordning i väskan. Det är ju en fördel om kläderna passar ihop också liksom, är inte helt lätt det där...

...Fast annars har man ju en bra ursäkt för shopping förstås;-
) O syster, va beredd på att jag kommer rota en del i din garderob!
Tror jag ska hälla i mig en av dessa snarast möjligt, det kan nog skapa lite rätsida på dagen.
image246



Höstrusk och gummistövlar

Det här paraplyet är ju bara såå sött, fast i den här staden är det inte lätt att hantera ett. Eftersom det ofta blåser rätt ordentligt i samband med regn så är paraplyernas livslängd inte de längsta. Men detta var riktigt fint!!
image243
Stövlar: Viking
Leggings och knästrumpor: H&M
Klänning: Lindex
Paraply: Bella Umbrella

RSS 2.0