Favorit i ny version


Jag har fått många komplimanger för den här kjolen och vet att den har varit slut Topshop ganska länge. Därför tyctke jag att det var lite kul när jag hittade denna. Likadan fast i andra färger. Tycker om denna också, även om min är snäppet finare.
Såg förresten ut precis sådär idag!

When autumn leaves fall


bilder från modette

Det är mitt i sommaren, men med tanke på hur vädret svängt upp och ner har det varit minst lika lockande att kolla in höstkläderna som kommer snart. De ovan är från H&M's höstkollektion och en hel del ser riktigt varmt och mysigt ut. Stora koftor, varma jackor, långa halsdukar och många olika gråtoner. Hade gärna haft en extra tröja på jobbet idag, kyligt.

Woopsie daisy


Jag kunde inte rå för det, det stod faktiskt mitt namn på den här klänningen. Jag skulle egentligen bara in och köpa strumpbyxor men så kom jag ut med den här också. Organisk bomull är det i alla fall. Och jag kommer faktiskt få användning för den, särskilt till hösten, i Valencia! (se nedan)

Ps. Är redan hemma från landet och funderar över vad jag ska göra av dagen. Vad ska ni göra?

Dina färger var blå



Nu är jobbet slut för idag och jag sätter mig i en bil för att tillbringa lördagen på landet. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar och gå promenad vid havet. Så det vore bra om solen kunde titta fram lite extra då tack!

I'm good im gone



Jag tror jag har börjat vänja mig vid att gå upp strax efter sex på morgonen. Vaknade innan klockan ringde imorse. Ska dock bli himla skönt med helg nu och lite sovmorgon på det!

Storslagna planer



Jag har smitt planer halva våren nu och nu är det bokat och bestämt: i slutet av augusti far jag iväg till Valencia! Där ska jag plugga spanska i tre och en halv månad är det tänkt. I dagsläget kan jag inte någon spanska alls bortsett från de fyra meningar som står på vykorten ovan. Elle jo, jag kan be om en nota också, men det är allt. Har ingen aning om hur det kommer gå (lektionerna är på spanska från dag 1), men jag är riktigt peppad och förväntansfull.

Hur svårt kan det vara liksom!?

Smått fantastiska



Det där med blommor. Det är ju förbannat fint på sommaren, även om det tjatats om dem i ett halvår nu. Dessa underbara skapelser från Topshop var inte helt fel inte, inte fel alls faktiskt.

Ps. nu går ett av mina favoritprogram på tv Project runway, so happy. Måste laga symaskinen pronto!

More runway



Stockholm fashionweek
alltså. Ser verkligen fram emot att se lite fler runwaybilder från den svenska modeeliten. Hade gärna varit på plats när det sätter igång på måndag, men så lyckligt lottad är jag ju inte, så lite bilder får duga gott!

Resultat av rastlöshet


Kolla vilka fina formar jag har. Present från fina Karolina


Jag hade på något magiskt vis massor av energi kvar när jag kom hem från jobbet idag vilket resulterade i en himla massa. Nämligen, en paj, vikt tvätt, städade golv och en stor sats kanelbullar! Få njuta av dem och ett glas kall mjölk var precis vad jag behövde. Och nu lite sova. Rastlösheten har lagt sig och gjort mig sömnig.

Waiting for my time to come



Jumpsuit, Romper, Sparkdräkt, osv etc. Kärt barn har många namn och nu har jag en. Hittad på rean hos Weekday, halva priset. Jag tror att om man "klär upp den lite" med smycken och sånt så kommer det nog kännas mindre som en pyjamas när man har den, hihi! Svår att fotografera är den, men skön som attan!

Acne+Lanvin


bilder från elle

Att franska modehuset Lanvin samarbetar med Acne och gör en vår- och sommarkollektion för 2009 har väl ingen missat. Och nu kan man se en del av denimplaggen Elle's sida. Jag gillar det, även om det kanske blir en aning mycket denim när man ser allt tillsammans. Förhoppningsvis går det ännu bättre för Acne efter det här också, de gör ju grymma plagg!

Armband



Jag vill ha många i olika färger och material runt handleden. Livar ju upp vilken vardagsoutfit som helst! Alla dessa kommer från Cocoo, jag gillar mucho mucho!

De finaste jag vet...



Den här resan till Stockholm var den första på länge då jag verkligen kände att jag ville flytta dit igen. Jag trivs verkligen bra i Götet men det är något speciellt med Stockholm. Har ju alla mina favorittjejer, familj och vänner där också. Kändes som att det nog kan bli där jag hamnar till slut ändå. Även om jag har en del kvar att göra här först. För att inte tala om vad jag ska göra till hösten...kan berätta snart...ska bara fixa en grej först!

Midsommar


Den här helgen går ju till historien. I alla fall min historiebok. Så mysigt har vi haft det! Och midsommarafton på Värmdö bjöd på toppenväder trots något ostadiga väderleksrapporter. Sillunch, nubbe, jordgubbstårta och midsommarsstångsresningbubbel, lekar, rosévin, grillat, vit chokladmousse och flädermarinerade jordgubabr, mera rosé och massa dans. Ungefär så såg dagen ut. Och  just det, nattbad innan sängen också förstås! Helt fantastisk midsommar med andra ord!

Hur va er?

Dress for success


Klänningar från Forever21, Topshop och H&M

En klänning på midsommar är ett måste. Även om det alltid finns risk för att den måste matchas med ett par långkalsonger, stövlar och en regntät jacka. Kransen på huvudet är också ett måste.

Tågresa till huvudstaden



tunika och tights från H&M, skor från Vagabond och väska från Topshop

Jag ska sätta mig på ett tåg mot Stockholm om några timmar. En slapp outfit som ovan hade suttit fint, men istället trängs jag i jeansen för att spara plats i väskan. Längtar upp så! Träffa familj och kompisar och fira midsommar, ej att förglömma!

Fotolek



Jag lekte lite med kameran i helgen och det blir verkligen skillnad på fotona beroende på viken inställning man väljer. Här är två exempel där man verkligen ser stor skillnad. Samma vy alltså, taget med bara några sekunders mellanrum men med olilka inställningar. Skoj värre! Men vilken blev bäst?

Bohuslän tur och retur



Jag har haft en alldeles underbar helg med dessa söta vänner bland annat. Vi har grillat, spelat sällskapsspel, druckit vin, bastat och badat. Livet leker!

Alexander Wang Resort 2009


bilder från Style

Jag vill ha med det, även om det var ett tag sen bilderna kom upp och jag inte gillade allt. Det är ju ändå Alexander Wang, en av favoriterna, och bloggen är ju som en lång kom-ihåg-lista för mig. Ungefär hälften gillar jag och visst skulle jag kunna tänka att dra på mig någon av dessa plagg en somrig dag.

Strawberries



Imorse åt jag kylskåpskall fil och jordgubbar (nästan som i sången, "Överbyvals"). Har jobbat mina timmar för dagen och nu blir det en vända uppåt kusten igen. Tjörn och Lysekil för att vara mer exakt. En långhelg igen med andra ord. Hoppas vädret håller bara.

Stella McCartney Resort 2009


bilder från Style

Stella McCartney hade sin visning i samband med ett mingelkalas i en park i New York. Helt annan känsla att se kläderna på modellerna i en naturlig miljö och det lyfter verkligen. Fastnar för de glada färgerna och den stora mixen av idéer. Här finns det marina, transparenta tyger, rosetter och blommor. Stella kan helt enkelt.

När jag fångas utav vinden...



...sommarlov! Nu jobbar jag ju visserligen, men i helgen var det ledigt. "Så här borde man ha det när det är som sämst", som min pappa brukar säga. På tal om pappor så är en annan pappa ägare till den tjusigaste stråhatten. Jag vill ha tag i en egen snarast!

Jenni Kayne Resort 2009


bilder från Style

Det är ju förbannat snyggt det här. Stiliga shorts till en slapp t-shirt eller tunt linne med knappar. Kjol med hög midja till en lössittande tunnstickad tröja. Och sen måset jag ju nämna skorna också. Det här är grymt! Signerat Jenni Kayne.

Triss


Bh från LIndex (rea 49:-!), bikiniöverdel och bubbelgumsrosa nagellack


Vi har gjort ett pit-stop i stan de senaste 20 timmarna. En reunion med ett gammalt P82-lag var anledningen till det. Jag var åskådare och rätt lag vann! Nu far vi tillbaka till landet. För sitta inne, eller vara kvar i stan i det här vädret funkar ju inte. Lyckades dock kamma hem triss i rosa igår på stan. Alla tre ting för lite drygt 150 kr var ju inte så farligt heller!

Fina Lisa



I tisdags när vi hade tårtkalas i Slottsskogen hade Lisa i min klass på sig dessa underbara mamelucker under kjolen. Det kan vara det sötaste jag sett i år så jag var ju bara tvungen att fråga om jag fick ha med henne här. Det är ju inte bara snyggt heller, det är ju praktiskt också. För har man så här fina mamelucker så gör det ju inget om de syns!
Jag vill också ha!

A long one



Skorna åkte tillbaka, de var inte för mig...men jag fick med mig en klänning hem istället. Mycket billigare också, bara 98 pix! Lång och go är den, precis som helgen kommer bli! Ska snart ta picket och packet och åka upp till A's landställe i Bohuslän, gött värre!

Those shoes


Skor från Asos, kjol från Gina Tricot, clutch från Jimmy Choo, topp från Monki och halsband från UO

De där skorna alltså. Vore inte helt fel att dansa runt i dem i sommar. Tveksamt om jag skulle palla någon längre tid på dansgolvet förstås, men det skulle det vara värt. Halsbandet höll jag i handen i London, men köpte det aldrig. Jag ångrar mig nu såklart.

Ps. vet att det inte är fredag på riktigt, men det känns så för imorn är det ju ledigt!

To keep or not to keep...



...jag kan inte bestämma mig om jag ska behålla dem eller inte....Klacken är inte hundra alltså....fast de är ju så himla bekväma....what to do?

Jordgubbstårta



Vi hade en så mysig avslutning igår efter tentan (som för övrigt gick bra tror jag...). Först möttes vi upp i Slottsskogen där Lisa bjöd på en magisk jordgubbstårta. Den gick inte av för hackor vill jag lova. Senare fortsatte vi till Vasastan där fler i klassen befann sig. Visserligen fick vi vänta på vår mat i över en timma (!), men annars var allt perfekt. Innan vi försvann hem i natten hann vi även med en snabbis dansgolvet inne på Uppåt Framåt!
Nu är det sommar på riktigt!!

"Skolavslutning"



Vet inte om man kan kalla det för det. Men nu drar jag iväg till sista tentan för terminen i alla fall. Wish me luck!
Efteråt ska vi fira med jordgubbstårta i Slottskogen och sen tentaöl på det. Räknar med en skön kväll efter 5 timmars koncentrerande.

Sunblock


Jeansshorts och hatt från Topshop, t-shirt och gladiatorsandaler från Monki och en tygpåse från Indiska

Jag behöver ett par korta jeansshorts. Badly. Gärna ett par svarta sandaler också. Just det, en hatt vore coolt också.
Det var bara det.

Ps. Jag gillar inte det "nya" sättet att ladda upp bilder på bloggen, vad var det för fel på det gamla?

Reggae och jordgubbar

image664
Röda Sten och reggaetältet

Trots att helgen till större delen har bestått av jobb så är det ju knappast det man lägger på minnet. Picnicken vid Röda Sten igår blev ju riktigt lyckad. När vi kom ner dit var det ett helt gäng människor som släpat dit dj-bord, partytält och högtalare och spelade reggae. Sån himla skön stämning! Lite utomlandskänslor med det varma vädret också.

Idag efter jobbet tog jag och A en joggingtur till hans familj där det bjöds på grillad lax och jordgubbar och glass. Man är inte lite bortskämd alltså. Så trots allt slit på jobbet kan jag ju ändå säga- vilken helg!!

RSS 2.0