Voy a disfrutar mis ultimos dias en Valencia

Något jag tycker som är helt fantasiskt är ju att jag har haft besökare på min blogg varenda dag sen jag lämndade Sverige för 14 veckor sedan och inte har skrivit mer än sex inlägg under min tid här. Fascinerad över att ni fortfarande tittar in=)

Anyway...tre dagar kvar i en stad som nu ligger mig varmt om hjärtat och med ett nytt språk i huvudet som jag nu tar mig fram hyfsat bra med till skillnad från de två meningar jag kunde säga innan jag kom hit. ("Una cerveza por favor" och "Que hora es?"). Känns så häftigt att plötsligt (skriver plöstligt för att resan ju gått så himla fort) kunna ett nytt språk och det slår mig dagligen att jag ju faktiskt förstår spanska nu. Hur coolt är inte det!?

Jag ser dock fram emot att komma hem också (även om det blandas med en hel del ångest, lämna glidarlivet här liksom..). Tror helt klart att pojkvän, lussebullar, vänner, pepparkakor, fester, glögg kommer göra hemkomsten alldeles underbar. Sen får ju julkänslorna gärna infinna sig också. Det är svårt att ta julskyltning som hänger i palmer eller i apelsinträd på allvar.

Ikväll börjar kalasandet på allvar. Middag och utgång! Och imorgon blir det fest för hela slanten efter att sista dagen i skolan har klarats av! Så nästa uppdatering blir väl från Sverige i guess...

Hasta tres dias!

Un abrazo muy fuerte


RSS 2.0