MañanaBefinner mig i Valencia nu, mitt hem de kommande 14 veckorna. Kom ner i fredags kväll och sen dess har jag försökt komma in i lunket de har här. Ingen stress någonstans utan mycket "mañana". Bara faktumet att vi åt middag vid halv tolv igår är ju en viss omställning från hemma. Kunde inte varit gladare över att Linda bor här heller, hon är utsedd till min stöttepelare och mentor nu (hoppas hon är ok med det!).

Nu har jag nyss varit på stranden och jobbat på färgen lite, imorgon börjar skolan. Och ja, jag är nervös, men nu har jag i alla fall lärt mig att presentera mig lite kort. Alltid något.

Besos

Heading towards adventureJa gott folk. Går att räkna timmarna tills resan startar nu. Ca 13 timmar ska det vara om huvudet räknar rätt. Resfebern har infriat sig i form av en febril aktivitet. Varav kjolarna ovan bara är en bråkdel. Den övre blev dock lite sne, men de andra två gillar jag! Kul när kreativiteten flödar.

Nu ska jag pussas och kramas för allt jag är värd med världens finaste innan äventyret startar!

Systuga på verandan


Detta måste vara den mysigaste platsen jag någonsin sytt på, med utsikt över havet.

Har varit på otroligt kreativt humör de senaste dagarna vilket resulterat i två snart färdiga kjolar och en till snart på väg. Det går undan när inspirationen faller på. Tyvärr är jag lite för snabb ibland bara och klipper innan jag dubbelkollat om det blir rätt. Men nu har jag köpt till lite tyg så det ska nog bli rätsida på det snart ändå. Visar när jag är klar!

57.48

Jag sprang midnattsloppet i Göteborg igår. En mil57,48 minuter. Var bara tvungen att skriva ett par rader om det eftersom jag är så himla nöjd med mig själv. Dels att jag tog mig runt (träningen har ju inte varit på topp de senaste två månaderna) och dels för att jag gjorde det inom mitt mål (under en timme). Nästa år ska jag slå det!

Nu ska jag götta mig på landet!

How we move from A to B


Förlovningsfesten / Poolpartyt var lätt helgens höjdpunkt!

Jag har tappat det en aning. Lusten att blogga alltså. Eller egentligen är jag bara tillfället trött på upplägget och för att inte känna något tvång att prestera (inlägg alltså....) så gör jag motsatsen. Jag har knappt ens varit inloggad på över en vecka (men blir så klart glad över att det fortfarande finns besökare kvar, ni är goa ni). Men den är inte nedlagd, bara tillfälligt på is...

Lite annat har ju kommit i vägen också, som en veckas lång semester i Stockholm till exempel. Hade troligtvis inte kommit därifrån heller om inte pappa hade kört mot två rödljus i ilfart mot tåget efter ett stopp på väg in (tack pappsen!). Veckan spenderades med vänner, familj och en det blev en hel del festande. Sen är det ju resfebern också...nio dagar kvar tills jag far iväg till Valencia. Slipar dagligen på packlistan och lyssnar på "lyssna-härma-lär"-band för att lära mig lite grundfraser, fortfarande med inställningen "hur svårt kan det vara?"!

Så....jag får se hur den tar sig den här bloggen, den är ju trots allt min lilla bebis. Skapad för att fyllas med minnen, idéer och inspiration och sånt kan man ju inte bara slänga i backen. Ska bara finurla lite på det hela.

Stay tuned!

All the girls standing in the line for the bathroom


Inge regn på lördagen heller, men lerigt så gummistövlar fick det bli. Paraplyer var förbjudna så de gjorde en installation av dem istället, fint. Pharrel, do i need to say more?

Way Out West alltså, gryyyymt bra för att summera det hela! Höjdaren dag två var helt klart N.E.R.D som rockade hela publiken och bjöd upp ett tjugotal festivalbesökare på scen (why not me!?). Håkan gjorde sitt han med och det fullkomligt strömmade folk till Flamingoscenen när han satte igång. Tio timmar stod vi och dansade och hur gärna jag än hade velat så var det käpprätt omöjligt att dra vidare ut efter det. Så vi släpade våra leriga festivalfötter hem. Grymt var det!!

WOWWay Out West dag ett:
1. Solen sken och himlen var blå (va hände med klass 2 -varningen för skyfall?)
2. Nej jag röker inte, men ölen gick ner
3. Looptroop Rockers
4. Sigur Ros var magiska, och tårarna bara kom

Det går bra nu


Bilder från förra årets Way out West (tagna av min pojkvän, synd att det förbjudit systemkameror på årets festival...)

Festivalen inleddes igår som sagt och jösses vilken start sen. Petter hade dragit dit halva sveriges hiphop-elit och fler därtill för att rocka rumpa med hela trädgårn! Snook, AFC, Mange Schmidt, Veroncia Maggio för att bara nämna en bråkdel. Det var ös med andra ord och jag var inte hemma förrän två, vilket gjorde det lite tugnt att kliva upp vid sex imorse. Men vem har tid att vara trött? Om bara några timmar börjar min semester vilket betyder sovmorgon imorgon, känns som år och dar sedan sist (12 dagar för att vara exakt!). Men innan dess blir det fest!

Ps. Metro varnar för extrem nederbörd idag också, tror mina stövlar kommer visa sig vara ett lyckat köp!

Let's get the party startedJag har gjort mig redo för festivalhelgen genom att införskaffa ett par Hunter-kopior, lika fina, minst lika bekväma, men till en tredjedel av priset. Och så heter de Duffy, det är tufft tycker jag!

Det känns som om det redan är över nu, allt jobb. Har visserligen en halvdag imorgon också, men det är i gamla hederliga receptionen där jag arbetade förra sommaren och om det är sig likt så blir det en lugn dag. Tur det för redan ikväll börjar festivalkalajsandet! Petter och 10 av hans vänner får inleda min festival. Ska dit och skaka rumpa med Julle Bulle om några timmar. Ska bara hälla i mig en liter kaffe först!

Nu blir det fest!! Jihoooooooo!

Show a little faith, there's magic in the night


bilder från Forever 21

Så här vill jag se ut i höst. Rutig skjorta, t-shirt, massa halsband snygga kängor. I like.

Timeless


Jag har blivit lite småkär i Elin Klings bruna pumps som man skymtar lite då och då så när jag klev in på Jerns och såg dessa på 70% rea så slog jag till. Ett par bruna pumps känns ganska tidlösa och användbara och när ett par sådana godingar är nedsatta från 1050:- till 299:- så är det svårt att låta bli. Väldigt bekväma är de också. Så  de blev mina!

Regntunga skyar och trötta fötter


Jag har inte försvunnit från jordens yta, även om det kändes så igårkväll. Somnade klockan sju. Däremot så har jag grillat vid havet med ett gäng goa vänner, varit på grillfest hos en arbetskompis, druckit caipririnhas och ätit ost och kex hemma hos oss och varit på Lokal och druckit flera drinkar. Däremellan har jag även klämt in åtta timmars arbete varje dag!

Faktumet att jag somnade klockan sju igår är ju inte så konstigt alltså. Men nu är jag snart tillbaka på banan igen för på torsdag börjar min semester, då har jag arbetat 29 dagar av de senaste 31 och en hel del innan dess, tycker helt klart att jag mer än väl är värd lite ledigt.

Vore dock tacksam om sommaren kunde komma tillbaka tills dess, det har ju öst ner non-stop idag.

RSS 2.0