Dagens outfit

Idag åker stövlarna fram för första gången. Det börjar verkligen bli höst nu.



Tunika från Lindex (?), jeans från Thailand, stövlar från Wedins

Sista semesterdagen

Sista semesterdagen idag och det vräker ner regn utanför fönstret. Men nu har jag laddat med en ordentlig frukost (grapefrukt, youghurt, mackor o kaffe) så jag ska trotsa vädret och ge mig ut på stan med A. Förhoppningsvis styra upp lite målarfärg till hyllan och bordet vi hittade på landet (se här), det har stått på fixa-listan länge.

I eftermiddag blir de förhoppningsvis lite s h o p p i n g med Julle Bulle på en utförsäljning..håller tummarna för att jag hittar något varmt och stickat till hösten.


Vad ska ni göra idag!?

Sensommarsemester

Har haft två underbara dagar uppe på Tjörn med A. Vi har solat (trott eller ej, men det var faktiskt fint igår!o kinderna blev lite rosa!), varit på utflykt till Skärhamn och köpt färsk tonfisk som vi grillade. Gått långa promenader och fotat en hel massa bilder, här är ett urval av dem:)


Minibreak

Idag får jag o A låna bilen av hans föräldrar så det får bli en tur till landet. Åka runt på lite utflykter runt västkusten och grilla till middag (det saknar man om sommaren när man bor i lägenhet).
Mys mys mys alltså!

M925 har fått in lite nya smycken och detta armband va sött tycker jag, uppmärksammade även att bilden ju måste vara tagen nere vid Röda Sten, så mysigt där nere :)
image126

Hoppas alla får en bra dag!     

Dagens kap

Åh, hittade så fina grejer på stan idag. Har inte shoppat något på en månad tror jag så det här va kul! Hamnade i en nyöppnad affär som hette Rut mfl, aldrig hört talas om förut!? De hade väl kanske inte världens roligaste utbud, halvbra kavalité också tror jag. Men hittade i alla fall en beige parkas som jag var tvungen att köpa :) Bilden gör den inte rättvisa och billig var den också.

Mitt favoritköp idag är dock skorna frå H&M. Helt underbara lackpumps med en söt liten rosett i sidan. Nu ska jag bara se om jag kan gå i dem också, jag som aldrig har högklackat (men dessa är ju inte så höga så de borde gå).

Oh så snygga jag tycker de är, såå nöjd!

Storstädning och shopping

Middagen igår var jättegod, tyvärr renoverades den spanska vi tänkte gå till, men det blev italienskt istället!!
Har ägnat min första lediga dag till att storstäda och stortvätta. Så skönt att ha ett rent och snyggt hem och bara massa rena kläder i garderoben igen, blir ju lite sisådär med städningen när man jobbar så mycket. Men nu är det alltså gjort! Phew.

Ska ut på stan med A nu och fika och kolla in lite affärer, förhoppningsvis hittar jag något snyggt också ;)

Söndagsdate

Nu ska jag och A iväg på date (om man kan kalla det så när man bor ihop..). Middag på "äkta spansk restaurang" och bio- riktigt klyschig men mysig date alltså!
Detta är kvällens utstyrsel :)
image119


Skjorta från Benetton, kjolen är ett avklippt linne (tack för tipset Kajsa) och armbandet kommer från Thailand! Skor?
Kanske skulle LinnRubys snygga armband som hon lottar ut passa till detta!? (blink blink)

Höstkappa

Till hösten och vintern vill jag ha en snygg svart kappa att varva med min skinnjacka och vinterjacka. En som kan passa till lite finare tillfällen och matchas med en stor stickad halsduk (gärna en färglad sådan). Dessa tre är snygga och har bra pris!
image118
Hittade på Ellos och Hennes&Mauritz


Flummagnet

Jag tror jag drar till mig flummiga människor. Imorse på väg till jobbet så satte sig en uteliggare (barfota o skitig) bredvid mig och började snacka. Jag tänkte "what the hell" och bytte ett par ord med honom, han var ju trevlig liksom. När han frågade efter mitt namn svarade jag varpå han drar ner tröjan från axeln och visar en tatuering som det står "A n n a" på. Efter det trodde han att det var ett tecken att vi hade mött varandra... Jag försökte dra mig ur det hela lite artigt och hann precis smita från hans utsträkta armar när spårvagnen dök upp- thank God!

Fast det var lite kul ändå, han var ju inte otrevlig på något sätt och bad om ursäkt efter att han försökt sig på en kram. Hoppas han fick en bra dag i alla fall...


Längtar ut

Idag är det kalasväder ute och jag är instängd på jobbet. Ska bli så underbart, härligt, fantastiskt skönt att vara ledig till veckan. Bara lördag och söndag kvar nu... Hade gärna strosat runt i detta om jag var ledig.
image114
Linne: La Redoute
Kjol: Topshop
Klocka: Lindex
Skor: La Redoute
Väska: La Redoute

Okej...kalasväder kanske va o ta i, men det skulle bli fint enligt smhi i alla fall... =)

Fredagsgodis

Skippar allt jag lärde mig om lördagsgodis som liten och öppnar påsen redan idag, hihi:) Är helt färdig efter en seg vecka på jobbet men behöver ju bara stå ut i två dagar till sen så. Ikväll blir det därför pesto& mozzarella hamburgare (the best!), soffan och något bra program eller film! Sköööönt!

image116

Kolla in de här då, jag gillar färgglatt godis!


Rekommenderar verkligen denna rätt,
hamburgarre, mozzarella, pesto, tomat
och rödlök- no more no less!


Sommarkläder i vinterformat

Jag tröttnar verkligen i n t e på att knata runt i leggings. För det första är det otroligt skönt att gå runt i något som känns typ som pyjamasbyxor och för det andra så är det ju snyggt också! För att kunna fortsätta använda dem till hösten så behöver man ju dock lite varmare kläder över och vad kan sitta bättre än en stor varm kofta!?
Dessa är några favoriter jag googlat fram=)
image113
1. Topshop     2. Topshop    3. Ellos

Det är kul att man för några år sedan skrattade lite åt de färgglada tightsen man hade tillsammans med USA-sockor när man var liten och nu i princip klär sig i samma sak. Bara USA-socketrenden som fattas förstås, men de kommer ju säkert också tillbaka!?
Eller vad tror ni?

The journey is my home

Idag damp det nya numret av Vagabond ner i brevlådan. Ska snart lägga mig på sängen och drömma mig bort till en segelsemester i Thailand, en storstadsupplevelse i New York eller en spännande weekend i Prag. Få tips om second hand i London och vad man ska göra om man har 24 timmar till övers i Tokyo.

image107


Jag älskar verkligen att resa- jag menar, finns det något bättre!? Sparar för tillfället till min långhelg med mamma i Rom i oktober och drömmer om att möta våren med A i New York nästa år.



(lite lätt skälvplågeri att titta på gamla bilder...men roligt också)

Dagdrömmer om glass

Jag lär en ny tjej recpetionen idag. Ordinarie receptionist har nämligen fått nytt jobb och jag har täckt upp sommaren, men nu ska en ny tjej fylla hennes plats. Är sjuuukt segt att bara sitta bredvid och titta på när någon annan gör jobbet (hon måste ju öva, men ändå..). Kommer bli en låååång eftermiddag som det känns nu. Längtar tillbaka till gårdagen och glassen i solen (Lejonet och Björnen is the shit)!

Men men, fem dagar jobb till sen har jag lite ledigt=) YEY



Bjuder på lite glassnostalgi från 1994. GB's "Svala" var en favorit då!
Se mera här
Har ni några favoriter som ni saknar?

Sommar i luften

Igår var det en riktigt fin sommardag så sommarkläderna blev intressanta igen och är det fortfarande fast det regnar idag! Detta hade passat i värmen igår i alla fall!
image105

Topp: Topshop
Kjol: American Apparel från Nelly.se
Väska: H&M
Skor: Topshop
Ring: H&M

Mysdag

Är ledig hela dagen idag viket känns riktigt lyxigt. Dagen ska spenderas med Kajsa och kommer involvera mycket kaffedrickande och fönstershopping och lite sushi också kanske (Kajsa är väääldigt sugen..)!

Gott-gott-i-gott-gott

(Kajsa)

Kajsa på besök!

Nu har min allra bästa Kajsa kommit tillbaka från seglingen (hon kom i fredags, men åkte på lördagen igen) så nu ska vi leka ända tills på tisdag kväll. Detta söta armband som hon har gjort fick jag i present :)
298975-86

taaaaaaaaaaack!

Omtenta

Idag gäller det, ska snart pallra mig iväg och få den här omtentan gjord. Förhoppningsvis så går det vägen också så jag slipper se den igen! Har laddat med nötter och frukt så jag har alla förutsättningar att klara den:)

Bjuder på en färgglad bild av våra tomater, trodde aldrig att de skulle komma några efter den här blöta sommaren, men de verkar gilla vår balkong!
image100

Hoppas att alla får en bra dag!

Vilken stil har du?

På La Redoutes hemsida kan man göra ett test där man får reda på vilken stil man har, lite skoj fakiskt. Detta blev mitt resultat:

   
      

Du är TRENDIG!

      

Du gillar att hänga med i de senaste trenderna. Du tycker om att känna dig unik och blandar stilar som du vill, för att skapa din egen stil. Kläder och mode är ett intresse för dig och din garderob är alltid uppdaterad.


Kan väl kanske hålla med till viss del, men mest tycker jag nog att det är kul med mode, vet inte om jag är så up-to-date hela tiden :)

Testet hittar ni HÄR

   

Hoodie

Ibland vill man ju bara ha sånna där "mysa-runt-dagar" med mjukisbyxor och en gosig tröja. Tycker denna passar alldeles utmärkt för en sådan dag, lite skoj mönster också (istället för ett stor varumärke på bröstet). Finns på Topshop!
image95


Nånting gammalt - nånting nytt

Blir så glad när man kan göra rikiga fynd. Jag och en kompis skulle gå på loppis förra veckan men det blev aldrig av, men så gjorde jag ändå ett fynd- i källaren på A's landställe. Ett gammalt vardagsrumbord som va dammigt och dant men som jag tror kan bli riktigt bra om man fixar till det lite. Planen är att måla det med vit lackfärg. Här ska fixas och trixas!

298975-91

Va tror ni!?

The perfect picture!

Vi hade lite problem med en tall som skymde sikten en aning när vi fotade huset så jag kom på den briljanta idéen att leka Tarzan för att få undan trädet. Visade sig dock bättre som tanke än som handling. Tror inte att trädet vek det minsta och det underlättade ju inte att det blåste åt "fel" håll- men vad gör man inte för den perfekta bilden!?



(fast på bilderna ser det ut som om den sviktar lite...kanske va det en bra idé ändå!?)

Myshelg på landet

Det är så skönt att åka upp till A's landställe. Bara mysa runt och slappa (och få ljuvligt god mat av hans mamma). Vi besteg ett berg för att få bra bilder på deras hus med det nya objektivet. Det var lättare sagt än gjort att komma upp på toppen, men med halva skogen i skorna så lyckades vi i alla fall till slut. 298975-87


298975-89


298975-88

Landet

Idag tar jag och A en tur till landet och till hans familj. God mat, promenad i skogen och lite sol på klipporna!?
Ha en trevlig helg allihopa!
image84
image85

Köttbullar med tvättsvamp

Tror helt allvarligt att jag tar hem priset för företagets tristaste luncher denna vecka. Har ätit köttbullar med potatis tre dagar i rad, varav  jag sista dagen hade fryst in en låda som, när den tinade, hade potatisar som såg ut  som blöta tvättsvampar. De hade en väldigt mysko konsistens och det flöt ut vatten när man tryckte på dem (det blev 6 köttbullar till lunch den dagen). Idag hade jag tortellini, som jag kokat och värmt upp igen, med ketchup.

Ja menar herrejösses- tristare får man ju leta efter. Så nu sitter jag och är lite arg på att fredagsfikan inte verkar dyka upp (vi har några som levererar bullar), hade behövt det idag mer än någonsin.

Veckans läxa alltså: frys inte in kokt potatis (fast de visste säkert alla utom jag redan...)
image83

Regntunga skyar

Det är tunga moln på himlen idag också så just nu lockar höstens kläder mer än sommargarderoben. Detta får bli dagens lilla önskan med färgglada detaljer som i alla fall påminner en om sommar.
image79

Tröja: Topshop
Byxor: Topshop
Basker: H&M
Skor: H&M
Armband: Asos
Nagellack: Mavala "freshy"

Photoshop

Nu har jag anmält mig till en kurs om Photoshop till hösten! Ska bli skitkul. Tycker verkligen foto är kul att leka med men suger på photoshop och har ingen disciplin eller ork (eller tid...typ..) att ta tag i det och lära mig själv.
Skoj att utveckla sin kreativa sida en aning :) Yey


(hade lite tråkigt när jag väntade på busshållplatsen...)

Surprise!

Kom precis på att jag la ner en bit mörk choklad i min väska imorse, gissa om jag blev glad när jag mindes det! Kul att man kan överraska sig själv. Här ska njutas av en stor kopp kaffe och en god chokladbit! Vilken lyx =)


Baglady

Jag b e h ö v e r  fakiskt en svart väska (även om A inte alls håller med mig). En lagom stor att ha till skolan gärna med axelband och med många fickor. Här är några väskor med potential.
image78


Tycker självklart att Miu Miu väskan är underbar och Bayswatern är ju en klassiker, men de får och ska jag bara drömma om. Väskan från Topshop är en klar favorit och Asos, Accessora och Lindex har också bra budgetvarianter.

Kan man ha för många väskor!?

Regnet det bara öser ner...

Men jag vill ha kläning i alla fall. Borde dock gå och köpa mig ett paraply efter jobbet, förstår inte hur jag klarat mig utan ett denna sommar. Men imorse var det värre än på länge....jaja, lika bra att jobba då!







Klänning från Thailand (tror den kostade mig 30 kr)
Leggings: Gina Tricot
Skor: Keds
Smycken: Thailand och present
(Ute: svart skinnjacka)

Noll koll på bloggkontroll

Fasen..det här med att göra sin sida lite s n y g g är ju inget som är lätt. Trodde jag fixat lite, men så kommer jag hem och öppnar sidan med en annan webbläsare och då ser det inte alls likadant ut, texten som ska vara under AnnaoTing hamnar liksom bakom istället. Men även om jag inte fattar nåt så är det kul när man lyckas ändra lite.

Bjuder på en dagens outfit så här sent på onsdagskvällen! Det var proper receptionist jag siktade på idag, haha=)
298975-74

Skjorta: Benetton
Jeans: Gina Tricot
Skor: Dublin
Smycken: Thailand och present

Ps. Snart är det P R O J E C T R U N W A Y, yey!!

Anton Corbijn

    

(foton från hans hemsida)


Anton Corbijn är en fotograf som tar helt underbara foton. Framförallt är jag förtjust i hans porträtt av kända människor. Han har en förmåga att fånga dem på ett sätt som verkligen talar för hur personen är.
Såg en utställning på kulturhuset för ca 5 år sedan och den var underbar! Föll för ett porträtt av Björk som jag haft i huvudet sen dess, men inte sett igen. Fantastiskt vackra foton tar han ! ! !


Hittade detta omslag till en bok som Anton Corbijn har fotat, denna bild är beskuren men är från det porträttet av Björk jag fastnade för. Denna kommer även den från hans hemsida (se länk ovan).



Känner ni igen personerna på fotona?

Om det ändå vore varmare ute idag...

image43
...så skulle jag gärna gå klädd så här. Kjolen har jättesött mönster med små svalor och röda väskor= I like!

Linne: La Redoute
Kjol: Delias
Skor: Delias
Väska: Accessora
Armband: Lindex

Dagdrömmar

Vädret är inte på topp i Götet idag, fick bli långbyxor och jacka och ändå frös jag på väg till jobbet. Den stora bristen på sol och värme som vi haft i sommar (här i alla fall, vet att det varit varmare norrut) får en ju osökt att längta tillbaka till sydligare breddgrader. På denna strand träffade jag min underbara A för drygt två år sen! Vill tillbaka!
Ska tillbaka!
298975-45

Vad gör ni idag? Några dagdrömmar?

Mammaringen

Inte för att jag tänkt få bebisar än på ett tag, men denna är ju bara för underbar. Eftersom jag som 23 fortfarande kännner mig som en flicka (oftast) så lär man väl göra det när man får barn också (till en viss del i alla fall).


"En mamma är egentligen bara en flicka som har blivit stor" står det på den, det är en högblank äkta silverring och den är deisgnad av Malin Nordström Lind. Finns att köpa på russinnet.se.

So Cute!

Love Odd Molly

Läste just på Aftonbladet att Odd Molly ska försöka slå sig in på den amerikanska marknaden. Där fanns även bilder från deras modevisning med kollektionen inför våren och sommaren 2008. Det fanns massa fina tunikor, klänningar och toppar! Jag bara älskar deras kläder (synd bara att de inte rikigt matchar min plånbok).
image73
av Mario Anzuoni
Bild från aftonbladet.se
Spana in delar av kollektion på länken ovan!

Tisdag



Klänning och leggings: Gina Tricot
Jacka: H&M
Armband: Dublin
Nagellack: "Adelaide" från Mavala- my favourite=)

Idag blir det jobb hela dagen och eventuellt en fika med kompis ikväll.

Vad ska ni göra idag?

Festivalhelg!!

Helgen var verkligen sjukt kul! Vi drog ner till Slottskogen vid tretiden och såg Shout Out Louds konsert och tog varsin öl, men A var alldeles för varmt klädd (fråga mig inte vad vi tänkte när vi gick hemifrån) så efter att ha svettats i ca 40 minuter åkte vi hem och bytte om- tur att man bor nära!

Sen var det konserter och fest för hela slanten. Vi såg Moneybrother, Peter Björn och John som gästades av Annika Norlin från Säkert! De sjöng "Young Folks" och det svängde skönt i tältet vid Linnéstage. Efter det var det dags för Regina Spektor, en av dem jag sett fram emot att se. Hon levererade verkligen. Tjejen behöver inte ens instrument för att få liv i låtarna, hon trummade takten med micken i en av låtarna och i en annan spelade hon piano med ena handen och trumma på en pall med den andra. Sen är hon otroligt tonsäker också och tar inte en ton fel.


Erykah Badus hår var väl det som fascinerade mig mest, vi såg bara första halvan av den, men man kan ju inte säga annat än att hon är gaaanska så cool. Någon i publiken skrek "jag vill ha ditt affro" och man kan ju inte annat än förstå honom. Det är inte lite hår den kvinnan har på huvudet. Musiken var i samma stuk som Aretha, och alla andra soulkvinnor med lite nyare influenser från hiphop och rap. Hon var cool helt enkelt.

Sen tog vi en paus och åkte till Järntorget för att äta falafel! Blev även hembjudna till A's kompis och drack ett par öl där. För att senare bege oss tillbaka till det jag hade sett fram emot mest- Kanye West!
Har gillat hans musik länge för att han haft en egen typ av hiphop, kom ihåg att jag fastnade för videon till "When it all falls down" och sen var jag fast. Kanyes stjärnstatus lyste när han med sina välpolerade solglasögon först dök upp på scenen och jag skakade rumpa och viftade med armarna hela konserten. Han bjöd på många av de stora hitsen samt lite nytt material och låtar där han samplat andra artister, bl.a. Daft Punk och Peter, Björn och John som även gästspelade tillsammans med honom med "Young Folks".

Foton av: mig och A ! ! !

Det var en fantastiskt rolig dag/kväll/natt och jag var helt slut hela söndagen! Hoppas verkligen attdet blir en ny Way Out West nästa år ! ! !

Höstens måsten!?

Det är kul att inspireras av klädedesigners, modehus, alla modebloggare och fashionistas av vad som är it-grejerna inför hösten. Detta är vad jag uppfattat som några av "the must have". Får väl se vad som går hem hos mig, är inte speciellt förtjust i senapsgult och det där med färgade strumpbyxor vet jag inte heller om jag kommer använda. Men man kan ju plocka ut gottebitarna ur höstens mode och bära sina egna favoriter. Jag är grymt sugen på en lång mysig kofta som man kan ha som klänning.
image55

"Väckarklocksattack"

Imorse blev jag upprikitgt förbannad på väckarklockan. Det kändes inte alls rättvist när den började föra en massa liv redan klockan sex. Inte ens snoozeknappen ville jobba för min fördel utan jag svär att de nio minuterna gick fortare än vanligt (även fast jag tryckte in den 2 ggr). Var tvungen att kasta ena benet över kanten innan jag kunde tvinga mig själv upp. Det var inte lätt vill jag lova. Har dock haft en grymt rolig helg, med konserter, fest, god mat och kalas som grädde på moset, så det är väl ingen vits att klaga!

Kollade igenom bilderna från Way Out en snabbis på kameran igår, men sen dog batteriet så bilderna kommer inte upp förrän ikväll, men jag tror det fanns ett gäng rikigt bra =)

Födelsedagskalas

Är härligt slut i kroppen efter grymma konserter igår på Way Out West! Vi tog massa bilder så de kommer upp senare ikväll för kameran befinner sig på annan plats för tillfället.
Nu ska vi in till stan och sen vidare till A's mamma som fyllde år igår. Kalas alltså=)

image53

Festivaloutfit

Nu drar jag iväg "Way Out West" =) Tar med mig kameran så förhoppningsvis kommer jag tillbaka med lite schyssta bilder på Kanye and the rest!

So long!


Klänning och leggings: Gina Tricot
Linne: H&M
Skor: Keds
O så solgajjer o skinnjackan till kvällen =)

Way Out West


(Bild från www.resekoll.se)

Idag drar det igång! Way out West i Slottskogen i Göteborg är slutsålt. Jag jobbar idag så har bara köpt en endagarsbiljett, men ser grymt mycket fram emot att skaka rumpa till Kanyes beats och Reginas gladpop imorgon!! Ska även kolla in Moneyrother, Juliette & The Licks och Erykah Badu och ett gäng andra beroende på tid och så=) Hade varit coolt att se Manu Chao ikväll, men jag får väl lyssna på recensionen från A istället när han rullar in inatt.

Ikväll ska jag hyra film (troligtvis nån chickflic av nåt slag), äta godis och vila upp mig för morgondagen. Känns att jag har jobbat 19 dagar i streck nu, lär väl vakna vid halv sju imorn också bara för att :)

Can't wait ! ! !

Black & White

Att inreda stilrent och enkelt har länge varit på modet i vårt land och även om det tillkommer nya trender så är det en stil som aldrig riktigt går ur tiden. Ofta handlar det då om en snäv färgskala med vit, svart och flertalet gråtoner. Här är några av MIOs och IKEAs nyheter inför hösten i dessa kulörer.


MIO

image49



IKEA

image50

Festivalkläder

Idag sätter Way Out West igång i Göteborg och smhi verkar ju vara lite veliga angående vädret, om det ska bli regn eller inte. Igår såg det ut och bli sol på prognosen och idag moln och regn. Här är två outfits som passar för vardera väder!

REGN:
298975-39
Stövlar: Ellos
Leggings: H&M
Oversize t-shirt: Glitzy
Väska: Ellos
Jacka: H&M
Nagellack: "Juicy Orange" från Mavala

Eller SOL:
298975-38
Linne: H&M
Shorts: Soft grey La Redoute
Solglajjer: 80s Purple
Armband: H&M
Nagellack: True Velvety Red från Mavala
Väska: Topshop


Världens finaste blomma (?)




Skulle kunna fylla halva huset med dessa blommor. Orkidéer är så himla vackra.

Rosettklänning

Ramlade in på Active Endeavors sida och fann denna söta klänning från Kara Janx i en fin höstig färg. Cute!


Piffa upp med accesoarer

Detta får bli dagens önskeoutfit. Det är så snyggt när man har enkla och inte så färgglada kläder för att sen liva upp outfiten med färgglada detaljer, här i form av skorna och armbandet. Kläderna hittade jag hos Topshop och även väskan är därifrån, skorna är från La Redoute och armbandet från Net-A-Porter.

Armbandet är ju bara för underbart!


image35


Promenad

Det är ju verkligen helt underbart väder ute! Är helt salig! Har just gått en långpromenad med A ner till Röda Sten och njutit av sommarvärmen, vilket resten av stan också verkade göra. Lovely! Testade det nya objektivet till kameran som A köpt också och här är några av motiven. (Är lite fascinerad av broar, det kanske märks!?)

Godbitar från Sephora

Jag ska ju som sagt till Rom i höst och där finns ju den underbara affären Sephora. Var i en Sephorabutik första gången i Barcelona och minns det som ett hav av smink-, hår- och hudprodukter. Har även varit i en av butikerna i Paris och nu alltså till Rom. Har plockat ut lite produkter som jag vill spana in mera när jag kommer dit.
image28
Krämen från Philosophy upptäckte jag via donnasandras sida, läppstiften från Cargo finns i massa färger och förpackningarna är gjorda av majs (miljötänkande, sånt gillar jag!) (använder typ aldrig läppstift, men vill ha). Produkterna från Sephora brukar väl vara av lite olika kvalité, men hyfsat bra för vad de kostar. Nanette Lepores parfymflaska var ju bara så söt och doftar av bl.a Lemon Slice, Mandarin, Snow Apple och Lily of the Valley- låter spännande!
Några fler tips på vad man ska spana in!?

Jordgubbar och champagne

Snacka om en bra start på ytterligare en jobbdag. Bli överraskad med jordgubbar och champagne för några få utvalda ;-) Ibland är det tur att man arbetat hela sommaren, så man får ta del av sånt här mums!
image27
Hur har er dag börjat?

Varmt på kontoret idag

Med den trasiga ac:n på jobbet var denna outfit väldigt skön. Får nog bli mer påklätt imorn dock om man ska lita på väderrapporten.

Har faktiskt hittat alla plaggen utomlands, shorts, linne
och skor från Dublin, väska från Thailand och armband från Kambodja-
 behöver jag säga att jag älskar att resa!?
Till det går den största delen av pengarna i min sparbössa :)

Det står "Anna" på denna

Jag älskar randigt, jag älskar tjocka vintriga klänningar och denna med tights och mina nya skor skulle sitta finfint när det blir kallare ute. Den kommer från Juicy Couture och är gjord av 50/50 ull och cashmere.

View Larger Image
(från revolveclothing)

Reafynd

Jag har knappt haft tid att gå något på stan (vilket väl egentligen bara är bra), men dessa hittade jag på 50 % rea på Wedins innan jag mötte upp med en kompis på stan för ett par dagar sen. Kostade 699:- från början, men jag fick dem alltså för hälften=) Är helnöjd!

Skaftet går att fälla ner så man kan välja hur man vill ha dem :)
(lite konstigt ljus, finare i verkligeheten)

Trasig ac, omtentaplugg och sol ute

Suck..det är inte lätt att motivera sig att plugga till en omtenta (jag sitter i en reception och kan plugga vid lugna tillfällen) när ac:n är sönder och det är hundra grader varmt på kontoret. Det underlättar ju heller inte att det är strålande väder ute och det sista man vill är att sitta inne, eller plugga för den delen. Till hösten ska jag bli en riktig plugghäst så jag slipper sitta i augusti och försöka förstå mig på det jag läser.

Nej jag hade mycket hellre tagit på mig och packat ner detta i en väska för en dag på stranden!image25
(Bikinin kommer från Salinas, fanns på Nelly.se i våras)

Dagens outfit måndag

Idag var det kanonväder ute så lite trist att man var tvungen att jobba hela dagen (och att ac:n på kontoret pajjade så att det var svettigt värre inomhus). Men men, till middag har jag avnjutit en mustig pastasallad med A på balkongen och nu ska jag slappa framför tv:n. Ska bli fint väder imorn också, det har vi ju inte varit bortskämda med här.

Kjol och väska: Bangkok
Topp: H&M
Silverhalsband med sten från Lillsand

Rules by Mary




Rules by Mary har kommit med deras kollektion till hösten och där blandas massa fina plagg i mycket marint, röda toner och svart. De har en hel del fina och "höstiga" klänningar som de mixar med stickade detaljer. I like a lot!
Klicka här för en större bild på Roselyn Hat
(bild från nelly.se)

Sommaroutfit

Idag vill jag inte sitta inne på jobbet utan strosa runt på stan, äta glass och åka till klipporna och sola! Hoppas verkligen att vädret håller i sig till helgen. Hade jag varit ledig hade denna outfit suttit bra :)
image18
Topp från Delias och shorts, solglasögon och skor från Topshop

Vatten på flaska

Läste en artikel i Metro på väg till jobbet om flaskvatten och vilken miljöbov det är. Det säljs vatten i Sverige som färdats mellan 500 och upp till över 15000 km för att vi ska få "finvatten" på flaska, trots att vi i vårt land har det godaste vatten i våra egna kranar. Att man köper en flaska någon gång ibland är väl okej, men då borde man i alla fall se till att köpa en svenskproducerad, finns ju ingen anledning what so ever att köpa vatten som skeppats ända från Fiji.

Nej, fram för egna vattenflaskor fyllda med svenskt, rent och gott kranvatten! Det är grejer det!

Hoppas denna antitrend slår över hela världen så att allt detta onödiga åkandet med en massa flaskvatten inte behöver fortsätta! Hurra för den nya antitrenden!

Fruktsallad


Har jobbat min 14:onde dag i rad idag och är helt slut. Det blev hämtmat till middag eftersom varken jag eller A orkade laga något, men till efterrätt blir det en fruktsallad, för att väga upp den något onyttiga middagen:) MUMS

Toksöta tavlor

Jag tycker dessa tavlor av Malin Leijonberg är så tokigt söta! Skulle gärna en eller ett par stycken hängandes på väggen. Notera de fina orden som ramar in hela bilden längs kanterna. Konst man blir glad av helt enkelt. Dessa hittade jag på Prickig Katt!


Dagens outfit

Nu drar jag iväg till en kompis på förfest! Blev lite rockigare stil än den nedan, men det känns mer rätt idag:)
Hoppas alla får en bra kväll:)

Skinnjacka: H&M
Lång t-shirt: H&M
Tights: Gina Tricot
Skor: Dublin
Armband: Indiska
Fotlänk: Thailand

Lördagkväll

image9


Festliga kläder för en festlig kväll!? Klänningen kommer från Glitzy, skorna hittade jag här och det vackra armbandet med berlocker fann jag på denna sida. Hade jag kunnat ha skor med klackar så vore dessa från Din Sko inte dumma till klänningen, billiga och snygga (men kanske inte världens bästa kvalité!?)


Gammalt men nytt

Dessa är nyproduceringar av gammal design. Berså till vänster kom på 1960-talet och Spisa Ribb till höger redan 1955 båda formgivna av Stig Lindberg. Jag gillar designen skarpt. Faktum är att vi har Ribb-koppar och fat på vårt landställe (från 60-talet)! Idag kostar de skjortan att införskaffa dock, dessa hittade jag till försäljning på Russinnet. Visst är de fina!?

image9

Rom

Nu har jag och mamma bokat resa. I oktober åker hon och jag till Rom! Kan knappt vänta har velat åka dit jättelänge och se alla målningar, arkitektoriska verk och allt annat som är typiskt Italien såklart. Sen lär det väl bli en och annan shoppingrunda också om jag känner oss rätt.

image7

Om det är någon som har tips eller förslag på vad man ska göra och inte får missa så tas de tacksamt emot!


Beroendeframkallande

Har blivit halvt om halvt beroende av grönt te. Twinings gröna med citron är jättegott eller Pickwicks gröna med ginseng går också ner.  Är uppe i tredje koppen idag. Känns lite nyttigt också, men jag vet inte rikitgt hur nyttigt det egentligen är... Tror också att det finns flera som säkert är godare, men man tar vad jobbet har att bjuda på!

298975-6

Jag har hittat den!

298975-5


Jag har länge planerat att köpa mig en bärbar dator och nu när A också ska börja plugga så vore det bra att ha en var, kan ju inte hävda att jag ska gå före om båda behöver datorn (eftersom den vi har är hans). Jag har velat länge över vilken man ska köpa, varifrån och hur den ska se ut. Har velat ha en pc som ser ut som en mac...och nu har jag hittat den!!
Dell har lanserat en ny notebook: Inspiron 1520/1521 som kommer i massa olika färger. Tycker det är jätteskoj att de satsat lite mer på designen på dessa än på de innan. Jag vill ha en vit (såklart) och den är det extra lång väntetid på. Men nu har jag i alla fall hittat den, så nu måste A bara hjälpa mig sätta ihop en på Dells hemsida så jag får en som passar mig. Sen kommer den bli min!!

Hurra!!

Så här vill jag gå klädd idag

298975-4
Denna jeansklänning från Ellos ser ut som de som fanns på H&M och Gina tricot tidigare och den kostar bara 179:-, kanske borde man slå till då jag velat ha en klännin i denim länge, men inte hittat någon som passat. Skorna från Asos är jag helt kär i, tycker de är hur söta som helst och armbandet från Kyssjohanna är ju bara så fint!

Önskelista

Som vanligt vill man ju ha en massa nya saker och eftersom sommaren inte verkar dyka upp än på ett tag (för den värmen som var i juni räknas bara som en varm vår) så är jag väldigt inne på en massa höstiga saker just nu...
Något jag faktiskt behöver är en snygg kofta och denna är jag sugen på att beställa. Skulle passa bra till en tunika och tights.

Ps. Då har man lärt sig och länka nu också då, är så stolt över mig själv.

Tacos

Tacos

Dagens middag smakade bra!! O jag tränar bara på att lägga in bilder för att se hur det funkar, det är ju rena rama vetenskapen det här med bloggandet :)

Schlagerkalas

Igårkväll hade min granne schlagerkalas...
Efter att ha legat ungefär en timme i sängen (som ligger vägg-i-vägg med hennes vardagsrum) så gav jag upp. Med Sarah Dawn Finers "I remember love" ringandes i öronen somnade jag i alla fall till slut. Och även om snoozeknappen gick varm imorse så sved det härligt i ögonen när jag var tvungen att gå upp.

Är rikitgt exalterad över denna nya blogg. Kan ju samla allt man gillar o lite till på samma plats, som en lååång lista i bloggform- och listor är jag ju väldigt förtjust i=)


En i mängden

Sådär...då har man en själv också. har inte den blekaste aning om ifall jag kommer gilla det, att jag tycker om att läsa andras stämmer ju, men att skapa en själv kan bli intressant. Men sen tänkte jag att det var ett smart sätt att samla sina idéer, tankar och massa länkar till roliga saker och så blev det en blogg!

Vi får väl se hur det blir helt enkelt=)

RSS 2.0