Som mamman i Fucking Åmål

Känner mig lite som mamman i Fucking Åmal för jag går runt i lägenheten och har bingolotto på i bakgrunden. Rätt behaglig musik medan de räknar upp alla Ivan och Niklas och deras siffror. Håller på att ladda för en helkväll i soffan. Pastavattnet står på, pannbiffarna på uppvärmning i mikron och tjocksockarna sitter på fötterna. A har åkt på middag hemma hos hans päron, men jag var för trött för att hänga på. Ska bara njuta av att inte behöva gå till jobbet imorgon=)
Kolla in mina fina sockor för övrigt, är de inte söta!? Inhandlade på Keramik-Stina i Nordingrå i somras!
image245
De får fel färg på fotot för de är ceriserosa!! Lovely!

Äntligen slut på helg

Förstår att alla kanske inte är lika lyckliga över det som jag är, men har man jobbat en hel helg så är det rätt skönt när det är över.

Jag och ett gäng kompisar planerar att åka till Åre till vintern och vi kom på en skitkul idé. Hur kul vore det inte om alla lyckades hitta en gammal skidoverall från typ 70-talet i någon skrikig färg exempelvis neonrosa eller turkost! Till detta ska man självklart bära den skojjigaste mössan man kan hitta! Tänk er åtta personer i sällskap som kommer susandes ner för backen i  varsin färgglad overall- vi kommer ju lätt skilja oss från mängden i alla fall ! !
Lite som "Bästa Svängen Hökarängen" ungefär, kunde tyvärr inte hitta någon bild på dem men Stig H har ju också schyssta vinterkläder =)
image244

Rock and wool

image241
Tisha: Topshop
Byxor: H&M
Halsduk: Indiska
Skor: Din Sko
Nagellack. Essie

Med en stor varm jacka och en basker på huvudet vill jag bära detta idag! Känns mycket skojigare än arbetskläderna jag står i just nu, man kan ju alltid drömma i alla fall=)7 timmar och 10 minuter kvar av jobbdagen...

Lördagsmys

Eftersom jag snuvade mig  själv på fredagsmyset jag hade ställt in mig på igår och gick ut och drack vin istället, så får det helt enkelt bli lördagsmys idag istället. Ska äta hemgjord pizza och kolla film. Can't go wrong!
image240

Vad ska ni göra ikväll?

Jobbe jobbe

Att behöva gå upp halv sju en lördagmorgon när regnet öser ner utanför fönstret för att gå till jobbet är inte jätteskoj. Men det gick och nu står jag här och räknar ner timmarna (och minutrar) tills det är dags för hemgång... Fem timmar och 55 minuter kvar nu....suck..... Well well, back ot work!
298975-235
Ungefär så här känns det att vara på jobbet idag

Modell för en dag

Vilken dag! Jobbade som en tok på förmiddagen så jag skulle kunna gå vid lunch. Hann till sist i alla fall och mötte upp Anna vid The Studio. Vi blev sminkade (men fick själva fixa håret...) och sen var det dags för modelleriande. Kameramannen var lite smårolig och hade många förslag på hur vi skulle posa och föra oss framför kameran. Vilket ju slutligen resulterade i att vi hade väldigt många halvkonstiga bilder när vi var klara. Men jag valde tre stycken till slut, kul att få med sig nåt hem och det är ju inte så man gör sådana här saker varje dag direkt. Bjuder på en nu (för lite halvpinsamt tycker jag det är..) så får vi se om det dyker upp flera senare..

Spännande dag

Har höga förhoppningar för den här dagen, eller egentligen inte men jag tror den kommer bli skoj!
Anna, en kompis jag inte träffat på ca två år är i stan och hon har bjudit med mig till "The Studio" idag. Hon fick det i present av någon och så fick hon ta med en vän och valde mig:) Man bli stylad och fixad och sen får man posa (hur i hela friden ska man stava det?) framför en kamera. Det helt gratis för mig att bli stylad men vill man ha fotona så kostar det. Jag tycker det låter hur spännande som helst och börjar faktiskt bli lite nervös (både för  att träffa Anna och bli stylad- glad-nervös alltså!)

Är lite seg så här på morgonen och skulle gärna läska mig med en ice-coffee thaistyle. Is, kaffe, mjölk och sweet milk! (Sweet milk är en höjdare att ha i shakes också, tips tips)
298975-76

Nytt på fötterna

image236





Ett par av dessa fick följa med mig hem idag
. Hade jag haft ork hade jag kunnat prova ut ett till par och fått ett gratis par på köpet, men så tänkte jag att det ju enbart skulle få mig att spendera mer pengar på något jag kanske egentligen inte ville ha. Så jag sparade mina slantar!

Imorgon kommer en vän som jag inte träffat på typ två år till Göteborg och hon har bjudit med mig på en skitkul grej, (hoppas jag i alla fall). Blir det lyckat så visar jag bilder imorgon, hihi=)

Purple rain

image235

Jag vill ha någonting lila! Känns som en mysig färg så här på höstkanten och lite skoj att liva upp en outfit som oftast består av grått den här tiden på året.

Tights: H&M
Tunika och armband Lindex
Kofta: Indiska
Skor: Skopunkten
Kläninng: Topshop

Uppe med tuppen

Trodde inte att jag skulle kunna komma upp imorse, men det gick förvänansvärt bra. Jobbar hela dagen idag så det känns skönt att vara pigg på morgonen för en gångs skull!

Ska slipa lite på min shoppinglista inför Stockholm, läsa något kapitel i kurslitteraturen och blogga mellan alla samtalen idag. Rätt skönt att jobba i en reception faktiskt. Men lite jobb har jag och göra också, ska bl.a skruva ihop ett tjugotal (eller fler om jag hinner) ramar med planscher i. Ikeas "Reslig" är inte helt lätt att få ihop kan jag säga, så det lär ta sitt lilla tag. Dagen till ära så ser jag ut så här =)

.298975-228

Bursting of längtan

Jag åkte hemifrån imorse och kom hem nyss efter att ha varit i skolan, jobbat eftermiddag i receptionen och efter det varit på Photoshopkursen. Känns att det har varit en produktiv dag, ögonen är trötta och magen skriker efter mat (har inte ätit sen lunch). Men pajen står på värmning i mikron och soffan är inte långt bort så det ska jag nog råda bot på.

Idag är det bara en vecka kvar tills jag ska åka "hem" till Stockholm, det är även samma dag som jag firar att jag bott två år i Göteborg. Tycker det är ett  bra sätt att fira på, thihi:)
Jag längtar som en tok! Bara 6 dagar och 23 timmar kvar innan tåget går, JIHOOO!

image234

Len som en barnrumpa

Natusan® Baby Oil (med Aloe Vera)
Tänkte att jag kanske kunde komma med ett litet tips!
Har man torr hud så kan det här vara den ultimata produkten att smörja in sig med. Man tar på den när huden fortfarande är fuktig (efter dusch förslagvis) och sen är det klart. Len som en bebis blir man och den med aloe vera doftar också väldigt trevligt. Billig är den ju också!!
 Jag har aldrig märkt att den lämnat fläckar på kläder heller, men att luta sig mot en tapet precis efteråt är bra att låta bli, för annars blir tapeten fläckig - been there done that, mamma vill tapetsera om mitt gamla rum nu, I wonder why!?


Dagens önskeoutfit

Jag brukar aldrig gå i shorts och strumboýxor, inte känts som min grej riktigt. Men så såg jag en snygg bild nånstans, tror det var på Topshop, så då blev jag lite sugen ändå. Men idag får det bara bli en önskning!

image233
Kofta och shorts Topshop
Skipants, skor och armband från H&M

Supermodeller

Måste säga att jag verkligen tycker Lindex har lyckats i sin jakt på snygga modeller till deras kampanjer. Tummen upp! Mini Andén blir ju så sjukt snygg på bild och Vicky Andrén är ju inte så ful hon heller (raka motsatsen faktiskt)!
image232

Färgglada askar

Fick hem vinsten från tävlingen som jag vann på Amandas blogg igår. Så gott att snaska på, som godis ju. Cranberry/lime är en ny favorit! Rena konsverket är de tillsammans också.
image238

Indisk(a) inspiration

Hade en himla lust att spana in det nya Indiska idag, 100 kr rabatt på stickat har de ju också dagen till ära. Men jag jobbar hela eftermiddagen så det får nog bli en annan dag. Kollar in lite nytt på hemsidan så länge, men där finns bara lite grann.... Här är ett par som jag skulle vilja kolla in på riktigt.
image231

CoffeeArt

Stressig morgon eftersom jag inte ville gå upp imorse. Får väl skylla mig själv men det vaaar ju så skönt och sova! Skulle behöva en av dessa till frukost...

Så kul vad vissa kan göra med lite skummad mjölk och espresso. Ser ut som riktiga konstverk ibland när man får sin latte. Va sägs om dessa till exempel!?
image231
image232

Hockeygalning

Idag sätter elitserien igång igen och min hockeygalna pojkvän bänkar sig framför tv:n för resten av kvällen. Visserligen liiite glad för hans skull eftersom han verkligen tycker det är kul och ärligt talat är det ju oftast är jag som sitter framför burken, men i alla fall. Tur att man har SATC att njuta av (se på dator då..), ska beta av ett par avsnitt till idag (såg fem stycken igår)!
image236
Svårt och välja!? NOPE!
När Leksand kommer tillbaka till Elitserien då kan jag börja kolla igen:)

Har man det inte naturligt så

Inatt sov jag med flätor för o få lite volym på håret, så trist när det alltid bara hänger rakt ner:) Blev inte så tokigt tycker jag. Nu ska jag springa till bussen och åka hem till en kompis och göra skolgrejs!

image233
image234

Listor, listor, listor

Det är så mycket jag vill ha nu inför hösten och måste ta tag i att göra så att listorna börjar hopa upp sig i vartenda block jag har, plus i kalendern, och en lapp på kylskåpet. Tänkte försöka få ihop en gemensam lista på det jag vill ha som jag främst tänkt kolla på när jag är i Stockholm, börjar längta ordentligt nu :)

♥ Grå jeans
♥ Svarta stövlar (med högre skaft)
♥ Underkläder
♥ Lång stickad kofta
♥ Stora ringar
♥ Festliga toppar

Hur jag ska ha råd med allting och fortfarande ha pengar kvar till Rom-resan är en detalj som jag väljer att bortse från:)

När löven faller

Var ute på en två timmar lång promenad idag och konstaterade att hösten helt klart är på ingång.
image230
 Så vackert ute!!


A piece of cake

   Lite nytta har jag fått gjort i alla fall!

image229

Mysbrallesöndag

Vaknade inte förrän elva, oooops, men va skönt det var. Fast jag känner att jag troligtvis sov för länge för att komma igång alls idag. Det får nog helt enkelt bli en sån där mysbrallesöndag, med lite plock hemma, någon promenad etc etc.
Kanske borde gå på bio ikväll....Någon som har tips om vad man ska se !?

image227
Här är ett urval av det som går..



Hello partypeople!

Ikväll vill jag gå på en stor lyxig fest i en takvåning i New York eller en annan trevlig storstad. Där champagnen flödar och diamanterna bländar en. Drömmer vidare om detta kalas och bjuder på en outfit som hade passat bra....bara diamanterna som fattas, men de delas väl ut när man kommer!?
image219

Skor: La Redoute
Armband: KyssJohanna
Klänning: Delias
Clutch: Net-a-porter


Någon som vill följa med!?



Here it is!



Igår slog jag till och jackan blev min! Är sååå nöjd, så nu får det gärna bli vinter för min del!
Lyckades hitta en tunnstickad svart basker också så I'm set for the winter:)
(duffeln är mörkblå by the way inte svart)

THE duffel

Jag har hittat den, den ultimata duffeln! visar imorgon:) YEY!

They're baaaaack!

Igår när jag gick runt i några affärer så jag snowjoggings på BikBok, de är tillbaka!!!! Minns fortfarande mina fina lila som jag ärvde av min kompis (som alltid varit ett huvud längre än jag). De kom tillbaka tidigare än väntat nästan, men gud så skoj. De fanns i guld och svart lack och massa andra skojiga färger. Får väl se hur lång tid det tar innan man knatar runt i dem igen=) Brukar ju vara så med mode...först rata sen köpa. Speciellt snygga är de ju inte, men bekväma kan man väl inte förneka att de är...Bara inte buffalo kommer tillbaka, då dör jag!

image223(lånad)

Någonting ni kan tänka er!?

Det bästa av två världar

Okej jag vet att det här är typ så basic det kan bli och att de flesta säkert kan räkna ut med lillfingret hur man gör detta helt själv. Men, jag är inte en av dem som har tålamod att lära mig från grunden själv så kursen är perfekt för mig. Kolla bara vad jag lyckats göra (återigen, jag förstår att de flesta klarar detta med ett knäpp=) )!!
Jag i vinterkläder på en strand i thailand, moahahaha, va duktig jag är!!

image222


Busy day

Så här vill jag se ut idag! Hittar ingenting i garderoben jag vill sätta på mig och idag ska jag på kick-off med ett av jobben jag har. Så trist att se massa kläder hänga där men inte vilja ha något. Är inte ett dugg nöjd med resultatet, men what to do!?
Måste shoppa snaaaaaaart!

image221

Allt kommer från H&M inkl. bilden- nice!

Me and my sister

Hittade en gammal inscannad bild på mig och min syrra på datorn! Så kul bild, utrymmet som jag ligger på (nedre är jag) är typ 2 dm högt och en halvmeter brett. Kan inte för mitt liv förstå hur jag kom in där när jag ser bokhyllan idag! Vad liten man har varit:)
image210

Keep on running!

Har nyss varit ute och joggat! Är otroligt stolt över mig själv och om mitt röda ansikte bara kunde lugna ner sig en aning innan skolan började skulle jag vara evigt tacksam. Sprang inte långt och sprang inte fort, men jag gjorde det!
image220

En liten bit av slingan

Today is a good day!

Känner att det här kan bli en riktigt bra dag. Till och börja med så har jag sovmorgon och första föreläsningen börjar inte förrän klockan ett, bara det liksom. Efter skolan blir det ett glas tillsammans med föreningen (eller vad man ska kalla det) som jag just engagerat mig lite i. Men där kan jag bara vara ett tag för sedan ska jag iväg på Photoshop-kursen. Ska bli riktigt spännande och efter ett par lektioner kanske jag kan lägga upp lite ballare collage och bilder än vad jag lyckats med hittils!

Vad ska ni göra idag?

Duffel

Jag har verkligen fallit pladask för en duffel...ska kolla in den i veckan nu när lite csn-pengar äntligen rullat in. Tror tyvärr inte att den kommer finnas kvar i min storlek dock. Från Delias hittade jag denna, den var också fin, men inte lika:)
image215


Tisdag

Inget cyklande idag för det regnar (som vanligt känns det som fast det varit fint ett par dagar nu). Ska slänga ner det sista i väskan och springa till vagnen nu!
image213


Ha en bra dag allihop och kolla in inlägget nere om ni har några bra tips!

En månad kvar till Rom

Om en månad åker jag och mamma till Rom! Beställde resan i somras så jag längtar snart ihjäl mig, ska bli så kul att resa bort och med mamma av alla! Vi ska kolla alla de bästa sevärdheterna och åka en sväng till bergen (tips från kompis) och förhoppningsvis hitta något i shoppingväg också (även om jag har hört att shoppingen inte är den bästa för tjejer).
image209
(lånad)

Så nu undrar jag så klart om det är någon som har några bra tips på vad man ska göra utöver detta? Finns det några pärlor vi inte får missa!?

Bullpromenad

Blev inget slappande i soffan, eller jo, men sedan gav jag mig ut på en kvällspromenad med grabbarna grus. En fika på Marmelad och en hel massa värdelösa skämt blev det! O go' fika var det, tur att jag inte åt för mycket middag så denna godsak åkte ner också. Imorgon ska jag verkligen försöka ge mig på det här med springningen...fick ju lite motion av promenaden trots allt!
298975-212

Sov i ro, slumra in...

Idag är en sån där seg dag. Cyklade fram och tillbaka till skolan men kommer inte orka göra någonting annat vettigt på hela dagen. Ska bara ligga i soffan och kolla tv, äta och kolla bloggar. Spara lite på den lilla energi jag har så jag orkar förflytta mig till sängen sen vid läggdags, haha... Önskar jag hade ork att gå ut och fota lite för det är fint väder, men det får bli en annan dag.

image206


image207

Sucker for dresses

298975-201
Jag älskar klänningar! Denna skiljer sig lite mot vad jag brukar gilla, men tyckte det var kul med lite mönster. O dubbla strumpor känns skönt nu när det börjar bli kallt ute.

Skorna kommer från Skopunkten
Kläningen från Lindex
Strumpor och strumpbyxor från H&M
och örhängena är också därifrån

Work it harder make it better, do it faster makes us stronger

Jag har jobbat och slitit (om man kan kalla det så) hela dagen idag och nu ska jag och Linnéa göra skoljobb- hur duktig är jag inte!? Fast senare ska jag och Klasse styra upp lyxig mat till oss alla och så lär det väl bli ett glas vin....eller flera på det också! Så gött me lördag, ska visserligen jobba imorgon, men ändå! WohooO!
image204
Denna killens låtar kanske får dra upp tempot nu tror jag, är aningens seg.
(tagen på Way Out West av A)


På era platser.....fäääääärdiga.......

När kommer egentligen!? Jag hade ju lovat mig själv att börja träna när skolan satte igång. Har i och för sig börjat cykla till skolan och med backarna hos oss ger det ju en del, men planen var ju att springa och träna på gymet lite också. Kanske någon av dessa sporter vore nåt istället?

TENNIS
image203

...ELLER KANSKE FORMEL 1 ?!?
image202

Känns jättebra att skriva detta inlägg och sen äta godis by the way, men jag SKA ju börja träna.....snart......
Trevlig fredag på er alla trevliga bloggare!! =)

Önskedrömmar inför hösten

H&M får in fler och fler nyheter tycker jag det verkar som och här är de jag föll för mest.
image199

Receptionist javisst!

Jobbar halvdag i recpetionen idag för de har konferens och kan man välja en bättre dag än fredagar!?
Det betyder ju att jag får fredagsfika!!! Jihoooo! Krämfyllda bullar till mig, muuuuums!
image200

Todays wish

Idag vräker regnet ner utanför vilket får en att tänka på kallare dagar. Detta är skulle jag gärna trippa runt i i vinter!

298975-174
Klänning: H&M
Strumpbyxor: H&M
Kappa: Ellos
Skor: Skopunkten
Mössa: La Redoute
Ring: Accessorize

Nya fina byxor

Hittade en lite skojig annons på Blocket (fråga inte hur, men jag skyller på killarna bredvid mig). Läs noga och skratta ljudligt!
Man bara måste ju älska sär skrivningar och fel stavningar, moahahaha!

Ps. Passa på att kolla Best of Blocket när ni ändå är igång, sjukt kul!

Bordet är färdigt!

Nu har jag slipat, målat och fejat med detta bord i flera dagar och äntligen är det klart, blev sjukt nöjd faktiskt och nu åker det (fula) slitna lack-bordet från IKEA ut med alla benen före:) (Ska även fixa en platta till underdelen av bordet, men det lär dröja ett tag)

BEFORE
image195

DURING


AFTER
image196

image197

Vad tycks!? =)

Torsdag

Var nästan helt säker på att det var onsdag idag, känner mig nästan lite snuvad på en dag. Ska jobba imorgon och hela helgen så jag kan ju inte påsta att jag vill att veckan ska gå fort. Har en föreläsning nu på morgonen och jag ber och hoppas att den är bättre än de två jag hade igår, gick inte igenom något jag inte redan visste då. Efter det ska jag med A till stan en sväng, men inte spendera pengar (!!) för det har jag inga:)


(klicka på bilden så blir den större)

Fotoexkursion

Eftersom det är soligt och skönt ute och solen var på väg ner så har jag varit ute på en liten cykeltur med min (vår) kamera. Hoppades att hitta lite trevliga motiv, men måste erkänna att inspirationen försvann lite i början. Lyckades dock hitta den igen efter att ha jagat två rådjur en bit (som om jag skulle hinna ikapp dem, lyckades inte få med dem på en enda bild...haha) Men jag fick i alla fall en del fina bilder till slut och det var underbart cykelväder! Måste ju samla in lite material nu innan photoshopkursen sätter igång nästa vecka.

image189

image190

Det svarta guldet

Ska snart pallra mig iväg till skolan för en heldag med föreläsningar och denna söta lilla sak får följa med och pigga upp min dag. Den är grymt bra och det blir "billigare så" (citat Rudolf) så slipper man skolans mindre goda kaffe för 10 spänn (fortfarande ganska billigt, men ack så dyrt i längden...).

image188
det svarta guldet i en termos
kom just på att det ju är miljövänligt också, att inte slösa pappersmuggar, hurra va bra!

Städa städa varje fredag!?

Hur kommer det sig att hur ofta man än städar så tar det två dagar för stället att se ut som ett bombnedslag igen!? Antar att vi inte är de bästa på att hålla efter, men det är ju så tröttsamt att det inte kan hålla bara liiite längre. Får väl börja plocka lite nu i guess. Slår ju att "läsa kurslitteratur" i underhållningsfaktor för tillfället iaf, har alldeles för mycket spring i benen för det.
image187

Någon som känner igen problemet!?

11 September

Sex år sedan planen flög in i Twin Towers, känns inte alls som att det var så länge sedan. Jag var och såg Anthony and the Johnson's i Dalhalla i våras och då sa han något i stil med:

"think about all the spirits that went up to heaven that day....they were so many, it can't have been a lonely experience"

Tycker det var en himla söt tanke, att de hade sällskap av varandra liksom...
image186


(Håller tummarna för att inget illa händer idag så min kompis får fira sin födelsedag utan massa katastrofer på tv. Det svävar ju lite olycka kring de här datumet med tanke på att Anna Linds död var det som tog upp tv-sändningarna den 11:e september 2003. Borde man vara orolig?)


Lugn start på veckan

Idag är en lugn skön dag, sovmorgon till nio och nu har jag bara handledning i skolan inför projektarbetet och sen är jag ledig resten av dagen. Fast jag har redan hunnit måla bordet så nu är det bara en målning kvar och sen är det klart (visar resultatet då):
Men nu ska jag cykla till skolan och detta blir dagens utstyrsel:)
image184

image185


Konst(igt) på gatan

Första inlägget jag gör med min Lily (se förklaring i tidigare inlägget) som jag för övrigt är så sjukt nöjd med!

Man kan hitta ganska mycket roliga saker skrivna på stolpar, papperskorgar och dylikt runt om i stan. Dessa var två jag gick förbi häromdagen. Den första är lite ball och den andra.....ja...vad ska man säga!?

298975-180
298975-179

Min nya baby är här

För bara en timme sen kom min nya lilla bebis hem till mig, Lily ska jag kalla den och jag älskar den redan! Kolla bara vad söt hon är ;-)
image182

Stockholm!

Jihoooo! Nu har jag bokat resa till Stockholm! Om drygt tre veckor ska jag hem igen. Kommer ju alltid vara som hemma i Stockholm även om jag bott här i två år nu:) Ska bli så sjukt kul! Så gör er redo alla mina vänner och planera in mig i era kalendrar-
nu kommer jag!!!
(O A följer också med, wihoo)
image181
Det här var den enda bilden jag orkade leta fram på Stockholm, känner du igen den syrran?
Får fota en massa fler fina bilder över storstaden i oktober med nya kamera!

Promenera mera

Har just kommit hem efter att ha varit ute och gått hela dagen. Började med en promenad och fika till Röda Sten (där det var en finnsvensk kamp i vägvältskonst) och sen har vi traskat runt i halva Göteborg nästan. Skönt. Har dock dragit på mig någon ond förkylning så nu ska jag kurera mig med en påse lösgodis i soffan innan vi ska laga indiskt!
image176

image177

image178

Lite bilder från dagen som gick

Shoppingoutfit

298975-175

Idag blir det till att promenera runt på stan med päronen och detta hade ju varit trevligt att ha på sig:)

Tisha: Topshop
Nagellack: Mavala
Jeans: Topshop
Flats: Topshop
Väska: La Redoute

Så synd att utbudet på Topshop i Göteborg inte är i närheten av vad som finns att hitta på nätet...

Mamma kommenterade det där med att blanda svart och brunt skinn. Personligen tycker jag det funkar ibland typ som här (men kanske borde de varit i samma färg)...
Vad tycker ni!?

Mams o Paps

Har varit en gaanska seg dag men det har jag ju igår kväll att skylla på. Det var en kanonkväll! Lyckades i alla fall på något mirakulöst sätt ta mig upp till skolan imorse och har varit på "utflykt" med klassen hela dagen. Kändes bra att jag var med, så även om morgonen var tung så var det värt det i slutändan.
Nu ska jag vila ett litet tag men sen blir det städa, damma, putsa och feja så det är fint tills mamma och pappa kommer! Jihooo! Ska bli såå skoj att få besök. Hoppas att kalasvädret håller i sig också!
image173



Pubrunda

Wohooo! Ikväll är det fest, och en ordentlig sådan! Chalmers pubrunda för hela slanten. Ska bara slänga i mig lite mat och sen blir det skaka rumpa tills sena natten. Kanske hinner med en sån här innan också...
image171

Kvällens outfit var inte det lättaste att få ihop, vilken beslutsångest man får ibland, slutade med detta som är välanvänt men också det enda jag trivdes i- och de är ju viktigast. Lite önskeoutfit också för skorna får ryka, vill dansa o dessa gör ont alldeles för fort. Synd men sant.
image172

Pyssel och sommarvärme

Det är verkligen härligt väder ute idag. Tog på mig alldeles för mycket kläder med den kalla gårdagen i bakhuvudet. Har just "sandpapprat" bordet på balkongen i bara bikini (!), den har ju inte använts flitit i sommar kan jag säga. Det blir mycket jobb med bordet, slipa, grundfärg och måla 2ggr plus att underbordet måste hittas och fixas till. Men skoj är det iaf!
image169

Vintermys

image106
Tänk en tidig höstmorgon med lite kyla i luften på väg till skolan med ett slarvigt uppsatt hår och en varm latte i handen! MYS

Tröja: Ellos
Jeans: Acne
Väska: Lindex
Skor: La Redoute
Örhängen: Accesorize

Project Runway

FINAL!!! Nu är det tv som gäller i ett dubbelavsnitt av Project Runway! Uli, Michael, Jeffrey eller Laura?

image167
(lånad härifrån)

S p ä n n a n d e ! ! !

image168
Jeffrey vann! Så rätt!

Sov i ro...Slumra in...

Shaijsi Bajsi vilken seeeg dag detta har varit. Sov dåligt inatt så hela dagen har varit lite som en dimma. Det hjälpte ju inte att en bibliotekstant höll en aaaalldeles för lång lektion i hur man söker information på bibliotekets hemsida heller. Jag smet efter lite drygt en timme och då var det bara rast. Satt och gjorde allt annat än att lyssna under den timmen kan jag ju säga. Här är lite av resultatet :)

image165

Stilmallen

Håller på och trixa med hur jag ska fixa till min sida, så därför ligger den lilla lilla bilden uppe i högra hörnet, ska fixas till så snart som möjligt. Hela html-världen är som hebreiska för mig, fattar n a d a. Men får förhoppningsvis lite hjälp med detta snart. Ska dra in på en föreläsning nu fast egentligen vill jag bara vara hemma och fixa och trixa med bordet, köpte färg och grejer igår nämligen.

image164
Många dagens har det blivit, känner mig inspirerad och blogga lite nu, tror det är därför...
Nya klänningen från Jc invigs idag :)

Önskar jag hade ett par guldbyxor jag med

Hade lite hemlängtan igår kväll. Berodde kanske mest på att jag var ensam hemma och inte hade något att göra, saknade mina vänner i storstaden och kollade på gamla foton på datorn. Jag gillar verkligen Göteborg, men ibland saknar jag Stockholm ordentligt. Jag har så mycket där; min familj, mina bästa vänner och en massa minnen. Måste boka en resa snart tror jag, ska bara leta djupt nere i fickorna efter pengar...
image161
(bild lånad härifrån)


You never were and you never will be mine

Tror att Robyn är det enda jag spelat de senaste dagarna. Hittade detta klipp via Rar's sida och det är som änglamusik i mina öron, den gör sig verkligen bra i en lugn version. Sen vill jag tipsa om hennes nyaste skiva fast "UK Edition", den innehåller den grymma låten "With every heartbeat" och lite andra versioner av de andra låtarna- sjukt bra!
image156
Någon mer som gillar henne? Ball och egen stil har hon också!

Bullfest bullfest hela dan

Shit, de första avsnitten av Idol är ju en enda lång skrattfest! Killen i pilotbrillorna som vägrade ge upp sin tekniska "klappa-sig-på-benen-o-rappa-sjunga-samtidigt"-uppvisning var ju bara för underbar. För att inte tala om de mängder med människor med noll utstrålning som sjunger så platt så t.o.m jag skulle kunna göra det bättre(?). Underbart!
Gottar mig med detta medan en efter en får sina "drömmar" (ibland undrar man ju om de menar allvar) krossade på tv.
image151

Ny frippa

Åh, varför tar det så långt tid för håret att växa!? Klippte page i vintras och nu vill jag ha långt hår igen för att kunna få samma frilla som Rachel Bilson, så sött tycker jag! Men det kommer ju dröja flera månader innan jag får lite längd på håret igen och då har jag säkert redan tröttnat på den frisyren och vill ha någon kort frisyr igen. Typsiskt ..
image148

Denna längden önskar jag nu...var ju närmare för ett år sen...

lite wierdo bild bara...


Pirr i magen

Är lite nervös nu bara för att jag stressat upp mig för hur jag och A ska få fram att vi ju fakiskt är ett par. Vet att jag gör en höna av en fjäder och det kommer säkert att gå bra, men jag är ändå lite pirrig. Idag ska vi ha första riktiga föreläsningen så förhoppningsvis är koncentrationen bättre idag än vad den var igår:)


Vad ska ni göra idag?

"Wish upon a star"

Nu börjar det bli kallare ute, men det är fortfarande soligt här så lite halvsomrig önskeoutfit får det bli idag. EN jacka eller varm kofta till känns nödvändigt också.
image145

Scarf från Net-A-Porter och resten från Topshop ! !

"Börja-skolan-present"

Råkade få med mig en klänning hem från stan efter skolan. Har velat ha en jeansklänning länge och denna är den snyggaste jag sett så jag slog till. Hade ju 100 kronor rabatt från studentkalendern också, så jag var ju bara tvuuungen!
image144

Jag är med dator

Nu har jag äntligen beställt den!

En bärbar dator från dell med vit utsida! Precis som jag ville, och så fick jag 5 % studentrabatt också, yey!


Första dagen i skolan va lite spännande. Jag och A ska nämligen gå samma program så vi har snackat rätt mycket om hur vi ska lägga upp det. Man vill ju inte tröttna på varandra så vi ska inte bete oss som ett par i skolan. Dels för vår del och dels för att det ju kommer skrämma bort alla från att bli vän med oss- jag skulle inte gärna hänga med ett riktigt "par-par".
Men tydligen hade vi inte pratat tillräckligt om det för det var lättare sagt än gjort de där med att inte "vara ihop". Slutade med att vi inte berättade alls att vi var ett par för en kille vi hängde med idag och nu känns det bara besvärligt för det kommer ju komma fram förr eller senare och vi vill ju inte känna oss dumma för att vi inte sa något från början..Jaja, det ger väl sig, men ändå:)

Första skoldagen

Idag börjar skolan igen. Känns riktigt skönt faktiskt. Inge mer jobba utan träffa klassisar, festa på studentklubbar och plugga (måste ju lägga till det också). Ska satsa stenhårt på att vara en duktig student i år och klara alla tentorna för jag vill inte sitta nästa sommar också med en massa omtentor efter mig. Nej, nu åker pennorna, blocken och seriösa Anna fram igen:)

Ska ta cykeln
till skolan också om inte himlen får för sig att öppna sig. Måste ju styra upp det här med träningen nu också och genom att cykla får man ju så mycket gratis.
image142

Känner mig helt klart motiverad att påbörja höstterminen nu!

Utförsäljning

Var på utförsäljning för Vila-kläder här om dagen och sånt är lite kul tycker jag. Man får lite känslan att man måste hitta något bara för att det är billigare än vanligt och man blivit medbjuden av en kompis och så satsar man allt på att verkligen hitta något. Tycker iofs att mina "fynd" var klart godkända. Men ska jag vara helt ärlig så är de aningens stora i storleken. Men, men, jag får väl prova att tvätta dem i 90 grader eller ge bort dem om de visar sig att de inte passar.

Tror ni att det funkar?

image141

Arbetskläder

När jag blir stor  (hihi) ska jag ha ett jobb där man inte behöver gå i arbetskläder.
Det vill jag verkligen inte göra. På mitt extrajobb måste jag gå i företagets kläder och fy så tråkiga de är! Stora bylsiga byxor som sitter fel på alla sätt och en trist pikétröja som inte ens är figurnära och över det en stor tjocktröja som inte gör mer för att liva upp det hela den heller.

Näe, fy för arbetskläder och hurra för att få välja och mixa själv!! (även om man vissa dagar inte alls vet vad man vill ha på sig så är det ändå bra mycket roligare än att kliva i samma kläder dag ut och dag in!)

RSS 2.0